gzdeozss 37+5 günlüğüz bugün çatı muayenesi oldum doktor normal doğuma uyumlu olduğunu ama şuan için açılma olmadığını söyledi nst de hiç sancı çıkmadı daha erken mi sancı ve açılma için neler yapmam gerekir
Burcu98 gzdeozss bende 37+5 im bende genelde sancı çıkıyor hastahanede falan yatıyorum ama açılma olmuyo nedense şuan iyiyim sancım bugün az çıktı nst de genelde 40 80 arasıyım hep 😂 bol bol yürü hurma ye diyolar ama işe yarar mı bilemem
Burcunuz gzdeozss 38+4 um hiç sancım ckmiuor napicam bilmiyorum ikinci gebeliğim tekrar suniye kalmak istemiyorum
analaka gzdeozss ayni hafta ve gundeyiz hersey bendede ayni bol bol cömelme ve squat ineriyolar insallah kanala girerler 😔
gzdeozss Burcu98 40 80 yine iyiymiş ben hiç göremedim oraları valla 🤣 yürüyüş yapıyorum ama hurma daha yemedim artık yemeye başlarım adaçayıda iyi oluyomuş sanırım
Burcu98 gzdeozss doktor bana normal bunlar diyor şaşırıyorum bebeğimde hareketli benim baya bakalım ne zaman gelecek her an gelebilir artık yolda suyum gelse napcam korkusu başladı 😂 ben hurma yemeye başlamadım 2 gün sonra başlıcam 😂
gzdeozss Burcu98 bende bugün sordum da normal mi bu haftalarda açılma ve sancı olmaması diye normal 40 a kadar yolu var dedi 😄 benim arkadaşımın hiç sancısı yokken suyu geldi açılmadan yoktu suni sancı verdiler çok zor oldu dedi umarım bizim öyle olmaz 🙏🏻
Burcu98 gzdeozss ben epidural normal doğum yapıcam yoksa iğneden korkan insanım 😂 ama onda da 3 4 cm açılma olunca yapıyolar inş çok acı çekmem 😂
Bebeksum gzdeozss ben de bugün gittim dr 38+0 sancı yok bebek de kanala girmemiş normal doğuma uyumluyum ben de bekliyoruz dr haftaya yine gel dedi plates squat yap ve merdiven in çık dedi😊
gzdeozss Bebeksum bu haftalarda o zaman normal herkeste aynı demekki hemen hemen 🙋🏻♀️ yürüyüş merdiven tamamda squat çok zor olacak gibi göbeklerle 😄