Merveee34 Evettt kızlar çok şükür bende doğurdum geldim .. Plansız bir hamilelikle 4.bebeğime hamile kaldım .Baştan beri doktorlar aldır masada kalırsın türlü türlü riskler sayıp sayıp durdular .Hamileliğimin yarı kısmını bana zehir ettiler .. neyse ki doktorumuzla bu süreci güzelce tamamladık .pozitif yaklaşımı ile bitirdim çok şükür 🤲🏻Planlı bir sezaryen doğum olacagı içğn günümüz zaten belliydi .sabah geldik yatış işlemlerini yaptık . Herkesten çok özür diliyorum fakat söylemem lazım ki eğer durumunuz varsa sontayı Spinal olacaksa ameliyathane de taktırın . Beni en çok zorlayan o oldu .gerçi mesanem asagıdaymıs o yüzden biraz acılı oldu .tansiyonum düştü . O sora ameliyathaneye gittik . Hala daha stresli ve korkuyordum . Beni orda herkes sakinleştirdi konuştular ve ameliyathane ekibi inanılmaz müthiş bir ekipti ..çok çok memnun kaldım .iğnem yapıldı uyuşmaya başladım . Sonra kuzucugum doğdu .. sakinleştirici istedim uyumak içğn midem çok bulandı biraz afedersiniz kustum ..Ama rahatladım sakinleştirici de almadım . Tüplerimde bağlandı .. iyi ki iyi ki evladımı doktorlara uyup aldırmamışım.Mis gibi kokusuyla yanımda yatıyor ..1 saat sonra beni kaldıracaklar . Suan çok iyiyim 🤲🏻Dua eden herkese çok teşekkür ediyorum herkese sağlıklı doğumlar diliyorum 🤲🏻🌹❤️
ilkgozagrimhavinim Merveee34 şükürler olsun güzel haberlerini bekliyodum😍 çok çok çok sevindim kuzucum rabbim analı babalı büyütsün inşallah🙏🏻🤍
Bebegim4 Merveee34 maşallah subahanallah canım gözün Aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı sağlıkla bizlere inşallah 🙏🏻 🤍
Eve Merveee34 Çok sevindim gözün Aydın sağlıkla büyütün inşallah.. benim de 1 ayım kaldı üçüncü sezaryen daha önce konuşmuştuk sizinle ameliyatta dikiş yerinizle ilgili bişey söyledi mi incelme vs.
mercanmeb Yaaa maşallahhhh sağ salim büyütün bebeğinizi. Rabbim acısını göstermesin. Bende 38+1 haftalık gebeyim bugun nst ye girdim aklıma siz geldiniz. Bugun doğumunu olduğu aklıma geldi. Şimdi de postunuzu görünce çok sevindim. 💕 Darısı başıma inşallah,
Merveee34 ilkgozagrimhavinim amin kuzum çok sükğr kurtulduk 🤲🏻Sıra sende güzel haberlerini bekliyorum 😍🥰😘
ilkgozagrimhavinim Merveee34 çok şükür çok şükür🙏🏻 inşallah kuzum🥰 hastaneden memnun kaldın mı sezaryen süreci olarak çokta yormak istemiyorum seni ama müsait t olunca anlat bana😅
Merveee34 ilkgozagrimhavinim herseyden çok çok memnunum kuzum .ameliyathane ekibi özellikle müthiş .birtek dediğim gibi sonda zorladı beni ama gecti gitti oda çok şükür . Sürekli bastırıyorlar gelip gidip ilk saatler ama fazla hissetmiyorsun anlık acı oluyor . Bastırdıktan sonra daha çok rahatlıyorsun .yürüdükçe iyi oluyorum . Suanlık hiç sorun uok kuzum çok şükür .bebek hemşireleri olsun normal hemşireler olsun herkes çok ilgili
Merveee34 Eve hayır canım .hersey çok güzel geçti .Dikişlerimde sorunda olmadı .sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim 🥰🥰🤲🏻
Merveee34 Minikpandam1 4.sezaryen çok riskli dediler birde yanlış teşhis koydular .plesanta Rahime yapışık diye ama öyle bisey yokmuş
esraizmirli Merveee34 ayy hayırlı olsuun sağ salim kavuşmuşsunuz çok şükür 🥰 sen nasılsın ağrıların ne durumda
Merveee34 esraizmirli çok şükür kuzum kavuştuk . İyi durumdayız ..yürüyorum yatıyorum emziriyorum rutin şeyler :) arada tabi ağrım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil . Hersey çok güzel çok sükğr 🤲🏻🌹
sosyalfobikk Merveee34 hayırlı olsun cok güzel bende Üçüncü ye hamileyim sezaryen olacak baglatmaya ek ucret alınıyor mu ne kadar a yapılıyor