Ecrininannesiii Nasıl terlik tercih ettiniz herşeyim hazır terlige karar veremedim nasıl bişey almalıyım
Ozlemflz Ecrininannesiii ben crocs aldım gayet rahat kullanışlı olur. Genelde herkesin tercih ettiği model
Papatya-Kokusu Ecrininannesiii valla ev terliğimi almıstım gayette rahattım abartmaya gerek yok rahat ev terliklerinizden alın yanınıza
Yagmur00 Hilal-95 bilemedim kı canım ama terlik yanı en gereksiz seyler den biri yanı normal de olsa olur diye düşünüyorum cankm
Hilal-95 Yagmur00 saol kuzum belkı giderken terlık giyerim onla kalırım🤣heyecandan bıda ayakabı giymım 😬
gulsah_2013 Crorcs aldım canım ben ama arkadaşım da doğum günü hediyesi olarak taç terlik takım süslü beyaz olandan da almış şimdilik kısmetse özel hastanede doğum yapıcam iki tane terliğim oldu
Yagmur00 Hilal-95 hele gelsin ı gunler canım allah buyuk canta koy bıtane temız terlik dursun giderken de Allah buyuk 😚😚😚nezman dogum canım senın
Semanurozgan Ecrininannesiii Yeni çıkmış bir. Terlik aldım ev terligi ama üzerinde kiraz var belki gormussunuzdur bence yeterli lohusa terliği almadim bebegimede kirazli taç aldım