Ranasamet Ben her seferinde burda bisey aciyorum ve cevap bekliyorum sonra bi bakiyorum silindi yaziyor!? Neden boyle oluyor herzaman ama gercekten herzaman boyle oluyor! Bi turlu biseylerin cevabini veya fikrini alamiyorum
marbling10 Ranasamet silindi yazısını siz görüyorsunuz bende de oluyor. Altına yorum yaparak tekrar öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Deletedmom15262 Ranasamet başlıklar konuyla ilgili olmazsa post görülmez ve silindi yazısı görülse de yazdığınız silinmiyor umarım doğru anlamış ve anlatmışımdır mesala bu post başlığı da gündem neden🤣🌸
Cicilibicili Ranasamet Merhaba annemiz, bahsettiğiniz durum sistemle alakalı olup, herhangi bir olumsuzluk söz konusu değildir. Ayrıntılı bilgi için link bırakıyorum 🥰https://forum.mutlubebekleriz.com/d/192836-yorumum-silindi-olarak-g-r-l-yor
Ranasamet Deletedmom15262 turkcem bukadarina yetiyor ben yurt disinda yasadim turkiyeye geleli turkce konusmaya basladim. Basliga ne koycagimi bilmiyorum 🤣
Deletedmom15262 Ranasamet canım benim anladım bazen başlıklar konuyla ilgisiz olunca postlar görülmüyor o yüzden dedim 🌸Bazen aynı dili konuştuğumuz insanlar bile birbirini anlamayabiliyor 💞