busra1997alpaslan2021 Az önce post açmıştım Kendjmi ağlamaktan alamıyorum hastanede neden böyle oldum herseye en ufak şeylere ağlıyorum 38 oluyoruz Cuma günü Allahım herkez bana bakıyor istemsizce ağlıyorum kan ve pcr testi vereceğim Oğlumla son günler ❤
Mehtap23 busra1997alpaslan2021 neden ağlıyorsun anlamadım bebeğine kavuşuyorsun ne güzel. Buarada bende Cuma sezeryan oluyorum . Tam 38 haftalıkken olucam. Kızıma kavuşuyorum diye çok mutlu ve heyecanlıyım😍
Prensesiminyolculugu busra1997alpaslan2021 haftayada ben olacağım duygular okadar karışık ki hepsini aynı anda yaşıyorum resmen Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
busra1997alpaslan2021 Mehtap23 kiz ne bilim ben herseye ağlarım sen yanımda ağla bende ağlıyorum yahu bu huyumdan en nefret ediyorum doktor güldü bunlar mutluluk göz yaşların dedi ❤ korkum var galiba
Mehtap23 busra1997alpaslan2021 gebelik hormonları normal aslında ama korkacak bişey yok bu anlar çok kıymetli anlar. 😍 tadını çıkar . Bende ağlak bi tip oldum ama yinede herşey çok güzel bebeğimize kavuşmaya azıcık kaldı 😍