Kbryyy Kızlar, 38+2 oldum. Oturup kalkarken, sağdan sola dönerken bazen adım atarken merdiven çıkarken rahim tarafıma ve kasıklarıma bazen ağrı giriyor. Sizce bu yalancı sancı mı ? Ayrıca sizde son zamanlarda üşütme gibi ishal olduğunuz oluyor mu ?
Ayseee4238 Kbryyy rahminde batma gibi bir his oluyormu birde sancı araligin ne kadar benimde doğumdan 1hafta önce ishal baslamisti
Kbryyy Ayseee4238 sancı aslında hareketlerime bağlı zorlayıcı mesela merdiven inip çıkınca eğilip kalkınca oluyor. İshal böyle üşütme gibi başlayıp mı oluyordu sizinde ? Benim geçmiyor 2-3 gündür ishal var 😞
sedefyarsii1 Ayseee4238 benim rahimde batma hissi çok oluyo bel ağrım da çok bayadır çok sık tuvalete çıkıyorum ama tam ishal gibi değil dünde koyu sarı akıntı geldi 38. Haftamdayım ne zaman doğururum ki belirti mi bunlar 😂
Ayseee4238 Kbryyy evet o şekilde oldu benim doğumdan bir gün önce özellikle rahe bişey batar gibi oluyodu devamlı bir gün sonrada doğum yaptım 38+3 te
Ayseee4238 Kbryyy amin ins hayırlısıyla kolaylıkla squat yaptım hurma yedim ama pek faydası olmadı işte ne açılmam oldu ne başka bişey hurma hele rahmi yumuşatır diyolar benim rahmime doğum esnasında yumuşasin diye ilaç sürdükleri halde yumuşamadi bitek işte dpgumdan bigun önce girdiğim sıcak suyun altındaki masajın ve squatin faydası oldu açılmama