lunam Susambebis Hataylıyım ama İstanbulda yaşıyorum. Martın 23ü görünüyor doğum ama bakalım minnoş ne zaman gelecek 😊
Yagmur00 Ftmsgr ıste onu bilmiyorum canım donmemıs tı bebegım doktor dedi belkı sezaryan olursun falan dedi ama bu hafta gıtcem belkı biseyler der kac haftalık sın
Ada_kacira Susambebis bizimde Şubat sonu Mart başı gibi görünüyor hepimiz sağlıkla kucaklarız inşallah☺️🙏🏻
_Hayalim- Susambebis Adıyaman’lıyim ama istanbulda yaşıyorum bizede 29 ile 31 arası denildi aynıyız 🥰
Momyshark Susambebis hayır daha hiç bi hazırlik yok ben çok son dakikacıyım evlenirkende evimi 1 hafta önceden 1 günde dizdim şimdi de öyle olacak gibi gözüküyor eşimde tam tersim şimdiden telaş sürekli araba beşik gösteriyor bana 🤣sizde durumlar nasıl
Susambebis Momyshark biz ikimizde aceleci değiliz ya 🤣 annem ve kayınvalidem birşeyler alıcaklarını söylediler onlar alır son iki sy kala gider toptan alırım kalanları diye düşünüyorum 🤣
Momyyy16 Susambebis mart sonu nisan başı gibi görünüyor doğum bende bursada yaşıyorum ama bursali degilim 😍🥰