[silindi] Kızlar 21+5 hamileyim ilk 3 ay hiç bulantım olmadı son 1 haftadır mide yanmasıyla birlikte istifra ediyorum. Sanki ateş topumu var gögsümde ileri geri gidiyo kusturuyo 😫 bu normalmi hani bu 2. Trimester balayıydı ya 😅
[silindi] [silindi] Benimde aynı malesef şuan 16 haftadayim bulantım 3.aydan sonra başladı kusmalarda öyle şaşkınım 🙄
Gurbet-12 Ben şuan 33 haftalık hamileyim. Hala istifra ediyorum. Yani kişiden kişiye değişiyor. Herkesin hamileliği bir değil. İlk 4 ay çok kötü olmuştum. 30. Haftadan sonra tekrardan başladı. İlaçlardan dolayı da oluyor benim kan ilacım tetikliyor.
[silindi] Gurbet-12 bende ondan şüphelendim 2 gündür vitamini ve kan ilacını içmiyorum ama yok sürekli istifra modundayım. Doktorumada sordum henüz görmedi ama siz bulantı için ilaç içiyomusunuz
[silindi] [silindi] tam diyodum rahat geciyo 2. Trimesterda balayıymış dahada rahat olır die ama amakiii 😫
Iamghs İlk 4 ay bulantıdan çok çektim Sonra tam bir balayındaydım diyebilirim 7. Ayımdayım 28 haftadan Sonra miğde yanması yüzünden bulantılarım geri geldi 2 gündür cok fenayım 😢😢 inşallah böyle devam etmez
[silindi] Iamghs bulantı için ilaç kullanıyormusunuz? Elma yiyorum rennie içiyorum salatalık yiyorum nane içiyorum ama yookk geçmiyor
Iamghs [silindi] yok ilk zamanlar kullanıyordum şuan miğde yanması sorunu için gaviscon içiyorum birde Demir ilacı o kadar 🤧 Böyle devam ederse bulantı hapına geri dönülcek sanırım 🙄