Prenses-annesj Başı çok çok aşağıda dediler nstye giricem öğleden sonraya kaldım, açıkçası korktum hem erken doğum hem normal doğum gözüküyor zaten bu haftaya kadar hep başi aşağıdaydi ama erken doğum riski demesi beni çok ürküttü
Sinem_simay Prenses-annesj Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin 🌺 bende şuan 34+1 doktorum bana da 33 haftalikken erken doğum riski var rahim küçülmüş cunku 15 mm kadar. Geciktirici ve ciğer geliştirici iğne verdi onları vuruldum. Icini ferah tut allahtan erken doğum 20.ci haftalarda denilmedi bu sefer düşük riskide oluyor
Prenses-annesj Sinem_simay amin inşallah rabbim herkesin yavrusunu kendisine bağışlasın inşallah… Bana da 19 haftalık iken gene çok aşağıda olduğunu söylediler progestan kullandım fitil olarak sonra normale dönmüştü şuan tekrar aynı problemle karşılaşıyorum bakalım nstye girince ne diyecekler sonrası nasıl ilerleyecek
Sinem_simay Prenses-annesj bol bol dinlen uzan hiçbir is yapma bende progestan kullandım. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah 🙇♀️
Prenses-annesj Sinem_simay nst normal çıktı ama doktorum sancı hissettiğin vakit nstye girmen lazım dedi şimdilik normal doğum gözüküyormus pozisyon olarak hep baş aşağıdaydi bu zamana kadar ama çatı muayenesi olmadım, çok ağır birsey yapmıyorum ama mecbur ev temizliği yemek falan hazırlıyorum kaldır et rutin hayatıma devam ediyordum bundan sonra çok zorlandığım yerde biraz daha ağırdan alırım temizlik falan kalır artık