Hulya_sen [silindi] allah allah ya gercekten anlam veremedim inanın en iyisi sağlık ocagına gitmek 🙄teşkkür ederim cevap verdiğiniz için🥰
Deryaiso Deryaiso canım benim alerjik bir tenim var ordan biliyorum elimle sürterek üstünden bile geçsem bulaşık deterjanı beğen yerim hemen çizik çizik oluyor . Gerçi ben yastıkla savaş yaptığım için bazen fermuarına da çizdiriyorum bir yerlerimi sürekli 😅
Hulya_sen Deryaiso 😄sizinki normal oZmn benim cildim hassas değildirki bu zmana kadar çatlağımda olmamıştı boyle görünce korktum valla
Deryaiso Hulya_sen canım istersen bi doktora görün çünkü kendiliğinden ortaya çıkan hiç bir şey normal değildir
Hilal-95 Hulya_sen alla alla kız naptın kedıne rüya felan gördünmü hiç hatırlıyomusun şuan bi yanma felan varmı vucudunda doktoruna sor ama ne diceki benek benek olsa alerji felan olur ama sen yırtmışsın kendnı korktun felanmı acaba gece 🤷🏻♀️
Hulya_sen Hilal-95 ay valla bilmiyorum neler oldu hiç hatırlamıyorum yani kaşıma vs olsa mutlaka hatırlarım ya 😕
Hilal-95 Hulya_sen bilemedim bende şimdik ilk kez gördüm böle kına felan yakılan vardıda uykusunda tırmalanan ilk sensın🤭😃
Hulya_sen Hilal-95 kim benii tırmaladı çabuk söylesin 🤣ben kendi halinde bir insandım kimsenin tavuğuna kış demedim 🥺🥺😅
Mrlorki Hulya_sen normalde yediğinden farklı birşey yedin mi? vücut o zamanda bu şekilde tepkime yapabilir.kullandigin kıyafet,deterjan, battaniye bunlar hep etken…
Hulya_sen Mrlorki farklı olarak birşey yemedim ama dediğinz gibi belki kullandıgım ürünler sebeb oldu😕
Eses0707 Hulya_sen yattığın yerde birşey vardır belki bir kontrol et takı falan olabilir boncuk tarzı birşey çizilmiş çünkü bu
Hilal-95 Hulya_sen 🤣🤣 bu gece kamera koy yanına sabah izlersin🤭🤭 cidden geçtimi şuan hiç hala öle kırmızımı yoksa