Cerenayyildiz babymiracle prilam tamamen zararsız drlar tavsiye ediyor zarari olsa alın demezler.. insallah gecer
babymiracle Honeyinci dün hastanelik oldum direkt maalesef çok erken ve başında olmama rağmen benim bünyem baya hassas normalde de çok koku hassasiyetim vardır ama hamilelikle beraber çok daha fenalaştım haliyle bi de bulantı hissi halsizlik eklenince iyice arttı umuyorum 4-5 haftaya geçecek
babymiracle Bgz_2105 ortalarında değil daha çok başındayım ama şimdiden beni hastanelik etti yani o yüzden haklı görüyorum başlığı açmakta dün serum taktılar malesef bütün değerlerim süşmüş 3 gündür su bile içemeyince umarım geçer…
Ozlem2904 babymiracle benim 10.haftada mide bulantilarim azalmisti surekli uyuyordum 13.haftada tamamen gecti ara ara yine oluyor ama. Ben yesil elmayla hafiflettim hem mide bulantimi hem mide yanmami. Bende siddetlenme durumu olmadi ama soylenenlere kafa takmayin🙏
babymiracle Ozlem2904 ayyy bende de sürekli halsizlik ve uyuma hali bir de üstüne su bile içemeyince iyice bitkin düşüyorum doktor bana da prilam verdi dün akşam 1 tane aldım şimdi iyiyim biraz ilk kez günler sonra yemek yiyebildim çok ilaç da içmek istmeiyorum ama bakalım
Cgdmustn Bende 7+3 deyim çok bulantım var geçmek bilmeyen çok kusmuyorum ama çok fena bulantım var prilam ilacı içiyorjm sabahları birazcık da olsa fayda etti çok halsiz bitkin ağzımın tadı yok sürekli aç kalmak istemiyorum bi değişik durumdayım :(
Ozlem2904 babymiracle valla ben ilac karsiti degilim bu beni kotu b anne adayimi yapar bilemem ama benim modum dusunce bebegimide etkiledigine inaniyorum. O haftalar cok kotuydum corba icsem midem yanar ekmek yesem midem yanar… 16.haftada dr um panto verdi banada 2 gunde bir halen iciyorum yoksa midem yaniuo