Denizyildizii Biliyorum her bebeğin ciğer organ gelişimi farklıdır. Ama yinede merak ettim. Sezaryen olucam ben 37+5 de. Bu haftalarda normal yada sezaryen doğurup küvöze giren var mı acaba?
Ummahannur Denizyildizii bende 37 de olucam 34 te genel olarak tamamlanıyor ciğer gelisimi ama doktorum her ihtimale karşı 36 yi görelim 37 de alırız demişti 33 TE bile doğum yapıp kuveze girmeyenler var dert etmeyin inşallah sağlıkla kucağımıza alırız yegenimde 36 da doğdu girmedi :)
Selin12- Denizyildizii söyle 36 haftadan sonra sezeryan ile bebeği alıyorlar genelde 38 haftalık ken almayı tercih ediyorlar özele gidiyorsanız bazı doktorlar 36, 37 haftada alıyorlar kuvez içinde zamanında doğan bebekler bile kuveze girebiliyor
Denizyildizii Selin12- ünv Hastanesi. Diğer günleri dolu olduğu için o hafta alıcak. Birde bebek iri beklemez dedi
Momtheangel Denizyildizii ben 37+4 ye doğum yaptım 33 haftalık gelişini durmuştu 26. Hafta da erken doğum sebebiyle ciğer geliştirici vurulmuştum. Çok şükür 33. Haftaya uygun 2.260 Gr doğdu ama küvöze girmedi cnım