Gunescicek 9 haftalık hamileyim etrafımdaki ki tüm hamileler folik asit kullanıyor fakat doktorum bana folik asit kullan yada kullanma demedi hamilelik boyunca hiç folik asit kullanmayan var mı
MerveeD Gunescicek bence bırdahakı doktora gttıgın de sen söyle kullanmıyorum kullanmam lazım mı dıye gebe olmak isteyen anneler hamıle olmadan once kullanmaya baslıyor aslında bu ilacı ben hamıle oldugumu bilmeden 2 hafta once kullanmaya başlmıstım 9 haftalık hamileyim hala devam edıyorum
Gunescicek MerveeD yeni gittim doktora unuttum sormayı o yüzden forumda sormak istedim bir sonraki randevum 5 kasımda teşekkür ederim
canimbeybimmm Gebelikten önce doktorumun tavsiyesiyle en az 3 ay kullandım. İlk denememizde de tuttu çok şükür. Ben bunun az da olsa bi etkisi olduğunu düşünüyorum ❤️🙏🏻
Gunescicek Denizyildizii küçük bir ilçede yaşıyorum burda kadın doğum doktoru yok ankaraya 2 saatte gidiyoruz doktorum ankarada yeni gittim sormayı unuttum
Selin12- Gunescicek ben ilk iki gebeliğim de kullanmamistim doktor vermemişti simdi 3.ye hamileyim kullandım saglik ocağındaki doktorum yazdi
Gunescicek Selin12- allah bağışlasın çocuklarınızı rabbim hayırlı uzun ömürler versin iki çocukta kullanmamışsınız bir sıkıntı olmamış inşallah benimde öyle olur. 3. bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim
MerveeD Gunescicek benımde 5 kasımda dıger randevum 😍 rica ederım ama kullanman lazım en yakın zamanda başla bence yada numarası varsa doktorunun konuss
Yektasmom Gunescicek beni gören bütün doktor ve hemşireler folikasit kullanımımı sorup kullanmamı söyledi ve ben karar verdiğim andan itibaren kullanıyordum zaten
Nutellaaaa Gunescicek kullanmayan hamile kadinlarda ilerde bebekte sıkıntılar çıkıyor. O yüzden kesinlikle kullanın
Gunescicek Teşekkürler kızlar doktoruma telefonla ulaştım. Birçok vitamin içeren İmon omega’ yı günde bir defa almamı söyledi yarın inşallah alıp başlayacağım