bukusum Mercanmasal cinseyeti ogrennce baslarsin canim. Bende oglumda oyle yapmistim. Simdi 2.yi hamileyim.
Mercanmasal bukusum bukusum inşallah sağlıkla sağ salim öğrenelim başka bişe istemiyorum 🥰 hayırlı olsun sizede sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
minikkoalammm Mercanmasal parça parça iki cinsiyete gdicek şeyler ala bilirsin cnm herşeye hergün zam geliyor buda bütçe olarak zorlaya biliyor eksiği kalıcağına herşeyden fazlası olsn
Beyzabeser Mercanmasal bir anda yığılmq olmasın hepsini sakin sakin ice sine halledeyim istedigim icin cinsiyeti ögrenir ögrenmez ufaktan basladim.😂 zaten heycandan da duramiyordum.
ZeynepBRK3 Mercanmasal 16. Haftada bi kaç bişi aldım sonra yavaş yavaş gördüklerimi almaya başladım şuan 23 haftalıgım görükce yada çıktıkca alıyorm☺️
Beyzabeser Mercanmasal bu arada cinsiyet en net 15. 20.haftalarda belli oluyor o yuzden kendini 12 diye cok sartlama :d
Civcivinannesiii Mercanmasal bende 9 haftaligim ufak tefek seyler aldim tutamadim kendimi🤭🤭😬 allahin izniyle cinsiyet ogrenince devam edicez🥰🥰
Mercanmasal Civcivinannesiii Civcivinannesiii ah bizim bu tutamamalarımız 😀 neyse sağlıkla gelip giysinler inşallah güzel günlerde 🥰
Civcivinannesiii Mercanmasal ama cok guzel seyleer var yaaaa napalim😂😂 Insallah canm saglikla guzel gunlerde giysinler minikler insallah🥰🥰🥰
Arizellam28 Mercanmasal Ben daha hich bir shey almadim kaynanam be akrabalarim sagolsunlar😂🙈 ben yorulmayayim diye bana gosterip aliyorlar 18 haftalikdan beri