fdmozcmn Kızlar magnezyum takviyesine başladınız mı? Kaçıncı haftada başladınız ve ismini yazabilir misiniz??? 🤗
CanSuu fdmozcmn Bana doktorum 24. haftada verdi adı Magnorm onu kullanmaya başladıktan sonra çok rahat ettim bel ve kasık ağrılarından dolayı
essrakenan fdmozcmn bende magnorm kullaniyorum .gunde bir defa tok karnina.suda eritip iciyorsun.benimde gece bacagima kramp giriyordu doktorum bunu verdi.ben 30. haftadan sonra kullanmaya basladim galiba
EliniVermiyorHayat Ağrılar için mi bu ilaç kızlar birde günde kaç defa alıyorsunuz son olarak hap şeklinde mi yutuyorsunuz🤔😐
CanSuu EliniVermiyorHayat akşam bir bardak suda eritip içiyorum canım tok karnına tablet doktorum belim ve kasığım çok ağrıyo uyuyamıyorum demiştim bunu verdi iyikide vermiş magnezyum eksikliğinden oluyomuş ağrılar
Elfibrhm2609 EliniVermiyorHayat gün-de bir kez kullanıyordum ama doktorum ikiye çıkardı benim kasılmam sancim çok olduğu için magnorm kullanıyorum
fdmozcmn CanSuu bnmde kalçamdan başlayan tüm bacağıma kadar gelen ağrılar var .. kontrole de daha var doktora gitmeden alsam bu ilacı sizce sıkıntı olur mu?
gizemmm Osteocare kullanıyorum hem kalsiyum hem magnezyum var çinko ve d vitamini de var içinde tek tablet günde iki kez alıyorum
fdmozcmn gizemmm bir kaç kişiden de bu markayı duydum. Sigorta dışı alınıyormuş sanm? Sağlık ocağındaki doktora sorayım bari en azından öyle alayım değil mi
gizemmm fdmozcmn hepsinin Bir arada olması çok iyi bu markada bi de 90lı yazıyor doktorum bana 45 gün yetiyor
SevgiGksu EliniVermiyorHayat doktoruna danısmadan kullanma 😊 bel ağrıları ve kramplar için çok yardımcı
EliFurkan Benim de bacagimda huzursuz bacak sendromu baslangici var diye verdi dr um 31. haftadayim daha baslamadim bakalim fayda edicek mi 😐