Ceylin680 Bebegim4 geçen gün yazmistiniz panik atak var diye.merak ettim nasıl oldunuz yürüyüş e çıkabildiniz mi
Bebegim4 Ceylin680 yarın doktor randevum Var nasipse izin çıkarsa başlicam canım inşallah bütün gece panik atak oldum yatamadım nefesim kesildi
Ceylin680 Bebegim4 inşallah iyi geçer bende doktora gitmeden önce ister istemez heycalaniyorum birde ben bebeğim bir 10gün geriden gidiyor diye 12hafta4günken gittim .ölçümlerim yapıldı aradaki fark 3güne düşmüş sevindim .bakalım 10gün sonra da tarama testi sonucu çıkacak inşallah iyi gelir Sizinki kaç haftalık oldu
Bebegim4 Ceylin680 biz 33+4 haftalığız teyzesi Allah’ın izniyle o haftalarda benimde 1 hafta 5 gün hep gerilik vardı sorma toparladı meyve ye bol bol
Ceylin680 İnşallah zamanını bekler azkalmis sende çok hareket etme erken doğmasın.ben meyve olarak sadece karpuz yiyebiliyor um diğerleri bulantı yapıyor .normalde kapuzu hiç sevmem eşim kendisi için alırdı artık bebek için alıyor.
Esay_50 Denizlena benim 3. Hamisligim ilkindede boyelydim ikinci yine biraz iyidi hic gececk gibi durmuyor 😞😂
Yaseminnn16 12mommy bulantılarınızda azalma oldumu benim bu aralar iyi 15. Haftama girdim azalcak gibi