ilkgebelik Kızlar 37 haftalık bebek hareketleri ve kilonuz nasıl sizde azalma hissettiniz mi eski o dalgalanmalar göbekte Yok dün çatı muayenesi oldum çok şükür hamdolsun kanala girmiş ama bebek biraz aşağıdaydı diye baktı çok az acıdı o da normal yani bu arada Yok çok zor öldüm bittim inanmayın 🤷♀️
Aysegull00 ilkgebelik 37+4 günlüğüm dün çatı muayenesi oldum nişanım geldi ve korktum zor oldu zaten çok büyük korkuyla gittim nasıl dogurcam kara kara düşünüyorum çok zor bi süreç
ilkgebelik Hiç mi 37 haftalık Yok bir bana mı özel bu 37. Hafta dedikodu olsa uçardınız kaynana boş işler olsa hemen yorum atın !!!
Nebiyeee Ben 39+1oldum hala çati muayenesi yapilmadi kanala inmis veya inmemiste demedi pazartesi kontrolum var bekliyorum
ilkgebelik Nebiyeee bizde de normal de 38 de olacaktı ama ama bebek aşağıda diye baktı sizin 39 olmuş kendiniz yapmasını söyleyin bence artık ona göre hareket edersiniz
ilkgebelik Aysegull00 belki de kastınız kendinizi diye o kadar çok acıdı Doğum tabiki çok zordur Allah yardımcımız olsun 🙏
ilkgebelik Tosbik aslında pozitif düşünse insan o kadar zor geçmiyor en azından çatı muayenesi için sakin ve rahat git İnan az acıyor yani dayanılmayacak bir acı değil aslında canımda tatlıdır bir iğneden korkarım 🙈🙈🙈