Mavi_- Civcivim000 gbyalcin Sesame21 seymaaa123 haticeks şimdi ilk doz biontech aşımı oldum kızlar hemşirede çok farklı bir şey söyledi iki doktorun dediğinin tersi 24. Haftada biontech 2.dozunu ol 28.haftanda tetanoz 1.doz olursun 32.haftanda da 2.doz olursun tamam işte diyo
Sesame21 Mavi_- doktorum önce covidi vurdur 2 hafta sonra tetanozu vurdur dedi bana. Hemşireye covid aşısı vurdururken ne zaman geleyim dedim. Bebek hareketlerini hissedince dedi 😂 tıp dilinde böyle bir tarih de varmış.
Mavi_- Sesame21 bende 1 2 hafta beklim o zaman napim mecbur ikisini aynı anda yaptırsam ağır olur bence
Hhilall37 Mavi_- merhaba ben biontech ilk dozu 16 2. Dozu 19. Haftamda oldum doktorum ve başka birkaç doktor aralarında 2 hafta olsun dediler 21. Haftamda da tetanoz aşısını oldum
seymaaa123 Genelde aralarında iki hafta olmasını öneriyorlar aile hekiminde ki hemşirem tetanoz için aradığın da ilk doz biontech olmuştum madem öyle ikinciyi de ol öyle tetanoza başlayalım dedi ve tetanoz için 30. Haftaya kadar vakit olduğunu söyledi
ipekgumen 22.haftadayım 2 hafta önce tetenoz oldum 2 hafta sonra biontech oldum 2 hafta arası olsun dedi doktorum
_edaa Mavi_- bana 21. Haftada gel dedi tetanoz için. Sonra biontech 2. Doz var 🤦🏻♀️ Çok üst üste geldi
haticeks Aralarında en az 15 gün bırak dedi gem sağlık ocağı hem kadın doğumcu tüm süreç 2 ayda tamamlanıyor 🤨😒
Civcivim000 Mavi_- ay herkes başka konuşuyor resmen Allaha emanetiz😀paylaştığın için teşekkür ederim 🤲ben de karantinam bitince sağlık ocağına gideyim bakayım onlar ne diyecekler
Mavi_- Civcivim000 ne demek canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun Allaha emanetiz valla herkes bir şey söylüyor çünkü
sivlimglsh Mavi_- ben iki tetanoz dan sonra üç hafta geçmişti covid ilk dozumu oldum. Üç hafta daha geçti ikinci doz covid aşımı oldum
Mavi_- sivlimglsh aslında öyle yapsam olurdu ama her an covid aşısından vazgeçebilirdim o yüzden buna öncelik verdim çünkü hiç vurulmak istemiyordum 😒
FundaCeylan Mavi_- 17. Haftada ilk dozumu vuruldum 20. Haftada 2.dozu vuruldum(2 gün önce) 3 hafta sonra da tetanoz aşım var sağlık ocağında aşı tarih planlaması yaptı doktor benim için ona göre vuruldum
Mavi_- FundaCeylan senin avantajın covid aşısını erken vurdurmak olmuş ben ancak karar verebildim çünkü aşıya o yüzden gece kaldı böyle kafam karıştı 🤷♀️