Hilal-95 demethanim bnm eşimin tenıne bişey olmuyorki🤣 maşallah nası ten varsa adamda asla yanmıyor güneşte felanda ben hemen kavrulurum inanki ped bile farklı marka kulanamam benı maffeder 🤣 oyuzden babası gibin sağlam olsun teni🤣🤣 hayırla gelsınlerde🙏🏻🤗
Kuzucccum demethanim 1.5 aylık bebeğim var ılk günden beri onu kullanıyoruz herhangi sızdırma veya bır şey yasamadık ☺️ Her bebeğin cildi farklı oluyor alırsınız denemeden bılemezsınız
Derya demethanim bir öneri de ıslak mendille silme geniş pamuklar varya e bebekte alt temizlemek için normal suda ıslat hatta öyle bir kap yap onunla temizle oda pişiğe karşı bire bir ıslak mendilde pişik yapıyor istersen sudocream yada bepantol kullanabilirsiniz🥰 önemli olan beze alışma süresini pişiksiz atlatmak🌸
demethanim Derya Aynennnnn 0amuk dolu evin her yeri şu an, bı arkadaşımda görmüştüm kaynamış soğutulmuş suya gliserin damlatiyor pamuklarinda o su ile islatiyordu. Sonra da bebisini öyle siliyordu. Muhtemelen öyle deneyeceğim.
MinikGrilBaby demethanim Yeni doğan bebek eğer 3 kilo üstündeyse yeni doğan çok kullanmıyor ama kuzum haberin olsun yine sen bilirsin doğrusunu ama olsun ne diyelim
demethanim MinikGrilBaby bunu bilmiyordum o zaman iyi ki az sayılı almışım ☺️ bir sonrakini 2 numara alırım artik
durununannesiiiiii demethanim Teşekkür ederim cnm darısı size inşallah saglıkla kucagına alırsın seversin kuzunu🥰
MinikGrilBaby demethanim Bencede öyle yapman daha iyi canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bu arada 🌺
Elfelf475 demethanim ben 1 numarayı iki gündür kullanıyorum ama 2 çok büyük olabilir bebeğim 3200 gram 1 bile nerdeyse büyük
Merve1502 Elfelf475 bende 40 lı 2 paket aldım 1 numara herkes direk 2 alsaydın dedi ama almıştım artık. Yine de ilk başta küçük iyi bence
Curcu Poyrazin_annesi bio natural daha çevreci bir bez onun dışında çok bir fark yok sanırım içerik olarak hemen hemen aynı
Merve1502 demethanim bende sleppy aldım hastane çantasına iyi gelirse sleppy le devam etmeyi düşünüyorum
demethanim Merve1502 Aynen, doğal içerikli ve uygun fiyatlı ☺️☺️ inşallah ciltleri uyum sağlar bebislerimizin…
Beyzabeser demethanim ben de bio naturalini stoklamaya calisiyorjm. En cok onerklen ve pisik ihtimalini hic duymadigim bez 🌸
demethanim Beyzabeser stoklamayi denemeden yapmak istemedim ben, nolur nolmaz çocuğun teninuyum sağlamaz belki, ya da ben beceremem bağlamayı, bı aksilik olur diye stok yapmıyorum.. boşa gitmesin para. 🤷🏻♀️
Elfelf475 Merve1502 çok çok iyi bence iyi almışsınız günce 6 7 den fazla zaten gidiyor çok minik ve narinler 🥲
Merve1502 demethanim inşallah 🥰 ama bence şimdi stok yapmak yerine doğumdan sonra yapmak daha iyi en iyi bezler bile bebeğin cildine iyi gelmiyor bazen