raskolnikov_ Kızlar iki gün önceye kadar mide bulantım vardı ve gögüslerim cok agrıyordu.iki gündür belirti kalmadı cok korkuyorum bebegime bişe olmamıstır demi.haftaya randevum var ama belirtilerin birden kaybolması beni cok korkutuyor
Civcivinannesiii raskolnikov_ hic korkmayin surekli bulanti gogus agrisi olacak diye bisey yok benm goguslerim hic agrimadi. Bulantim kusmamda bi iki kere oldu sonra gecti bunu takmayin kafaniza
Ebruuuusalman raskolnikov_ bende senle ayni durumdaym 7+4dum belirtilerim gtti korkular basladi ister istemez ama bu korkular hep olucak sadece muane günleri guzel haber alinca rahatlicaz
Elikra raskolnikov_ merak etmeyin ilerleyen zamanlarda yine olacak o göğüs ağrısı hatta önceki adet günlerinde daha çok oluyor bel karın kasık sanki yine adet olacakmış gibi ve yine geçecek
raskolnikov_ Civcivinannesiii teşekkür ederim.bulantm cok oluyordu herseyden tiksinmiştim.gögüs agrım da coktu.birden kesilince cok korktum.
drytcvkarsln Her zman belirti olmaz ki 😉 bazen hamile değil gibi bile olursun bazen kasık agrısından şavkın kayar korkma hiç ama merak ediyorsanız bebeğinizi erken gidin kontrole ne olacak ki
raskolnikov_ drytcvkarsln teşekkür ederim aslında 3 hafta sonraydı kontrol ama ben biraz panik biriyim iki haftaya bir gel dedi bana.normalde ayda bir cagırıyor bu doktor
Ebruuuusalman raskolnikov_ vardi gpgus szlamasi arada kasik agrisi smdi yok ve olmayncada insan ister istemezde korkuyor 3 hafta sonra ama ben nasil o kdr hafta beklicem hic bilmiyorum