BabyLoveeee Kızıma isim bulamıyorumm,kökeni türkçe olan bir isim istiyorum özellikle ama beğenemiyorum bir türlü,sizler nasıl isimler koydunuz?
UmutsuzPolyanna BabyLoveeee Mihrimah koysak nasıl olur hayatımda Mihrimah isimli 2 kız çocuğu gördüm ikiside dünyalar tatlısıydı çok akıllıydı ama bu seferde güler mi millet bilemedim yani isim karaktere katkı sağlıyorsa benzer belki 😅
DefneRana BabyLoveeee ilk kızım Miray Betül 🥰 ikincisine de İlay Beril istedm eşim istemedi. İlay Elif koyacaz sanrm 🥰
3-melek-annesi LivaNur🌹 düşünüyoruz. Anlamı: Hz. Muhammed’in (s.a.v) bayrağı, Hz. Muhammed’in ümmetinin mahşer günü altında toplanacak oldukları sancaktır.
Curcu 3-melek-annesi Livâü’l hamd Efendimizin(s.a.v) sancağıdır. Livâ sancak manasındadır. Livanur’un da manası Nur sancağı oluyor dolayısıyla. İsim ve manası çok güzel adıyla yaşasın fakat yanlış bilgi olmasın diye düzeltmek istedim Efendimizin(s.a.v) sancağı Livâü’l Hamd’dır. 😊
Ece003 UmutsuzPolyanna muhteşem yüzyıl fanı biri daha 🤣bende bayılıyorum o isme ama Trakyalı olunca kimse telafuz edemiyor doğru düzgün mirimaa gibi birşeye dönüşüyor zarifliği falan kalmıyor 🤣
Prensesannesi27 PrensesFiona Betül isminin keçi anlamına geldiğini söyledi bir arkadaşım bilginiz varmi.. biz de düşünüyorduk kararsiz kaldım
Handan_65 BabyLoveeee Şira gökteki en parlak yildiz Eskiden insanlar bu yıldıza taparlarmis Ve ayet inmiş ve ennehu rabbul şira Deki o şiranin rabbidir 😀
gbyalcin BabyLoveeee biz Melek Gülce düşünüyoruz ben yine fikir değiştirmezsem ama kız çocuğunda Türkçe kökenli isim bulmak erkeğe göre bi tık zor 🤭 çünkü bizde Türkçe isim olsun istiyoruz aylardır bakıyorum ama tam içime sinen başka isim olmadı. Eşim Simay ismini çok beğenmişti bi de
BabyLoveeee gbyalcin evett bana 5 aydır erkek dediler erkekte elimde çok seçenek vardı,geçen hafta ayrıntılıda kız olduğunu öğrendim isim bulamıyorum😃
yaseminky BabyLoveeee Alya olacak insallah🤲🏻😍 babasinin ismi Ali benim ismim Yasemin bas harflerimizede cok uyumlu 🥰