Hi2018 hiç endişelenme. Doğum yapacağın gün eksiksiz biçimde git, doğumunu gerçekleştirene kadar zaten her şey normal. Doğumdan sonra odaya gelince biraz şaşkın biraz mutlu afallamış olacaksın 🥰 hem narkozun etkisi, heyecan ne yapacağını bilememe odadaki kalabalık meraklı gözler 🥺 hastanede ağrın sızın olmuyor zaten sana serumla hem besin hem ağrı kesici takviyesi yapacaklar. Bebek memenitutamayabilir hem sen hem bebek acemisin strese girme illa ki tutacak. Çok ağlayabilir hastanede kaldığın gece sakın telaş yapma. Yanın abol bol kahve, meyve suyu, kayısı püresi veya suyu falan al tuvalete çıkman şart çünkü. İlk 5 gğn falan muhakkak granül kahve içelim ki narkozun etkisi kalıcı olmasın. Ertesi gün eve giderken ağrı kesici vurdurmanı öneririm ben vurdurmadım yol boyu canım çok yandı. İki üç gün boyunca ağrın fazla olacak dikiş yerinde ağrı kesici verecek zaten doktorun çok zorda kalırsan kas gevşetici iğne vurulursun. Kendini bırakma ne kadar bırakırsan o kadar geç iyileşirsin. Hastaneden sonra uzandığında kalkarken önce yan dön yavaş yavaş kalk. Olabildiğince yardımsız kalkmaya çalış benim tavsiyem böyle🙏🏼 yalan yok ilk üç gün her anlamda zorlu geçiyor ama sonra gayet normal. Tadını çıkar çok çabuk büyüyorlar🥺🥺