Cerenbskn Selenaysss herşeyin normali iyidir bana göre normal oluyorsa boşuna sezaryanı tercih etme bence bırak o istediği vakitte gelir
Selenaysss Cerenbskn normal olur dedi doktor beklemeyi tercih ettim ne zaman isterse o zaman gelebilir kuzum🥰
prensesannesiiiii Cerenbskn alıyorm rahatlıyor ama benım belim dustan sonra cok kötü kitleniyor ondan dus almak istemiyorm yattım mı kalkamıyorm bu sefer😒 6 gündür sancılar geliyo gidiyo belimden karnıma doğru geçiyor ama ne nısan ne su bıse gelmedi
Cerenbskn prensesannesiiiii zorlamalısın bence kendini biraz az kalmış bence sabret biraz duş o kadar iyi geliyor ki doğum için bide üstte yazdığım pilates herkese tavsiye ediyorum kızlar
prensesannesiiiii Cerenbskn tamam canım denicem teşekkür ederimm şuan bile bebek kasıldı ve adet sancım geldi miğdemin oraya toplanıyor ve cok kötü oluyorm🥺🤦🏻♀️
UralYlmz Cerenbskn Bizimki biraz fazla tospiklesmiş koca kafalı kanala giremiyormus kafası iri diye 🤣 haftaya sezeryan olacağım 🥴🥴
Cerenbskn prensesannesiiiii göbeğin aşşağı düştü mü kuzu yalancı sancılar olabilir çünkü bebeğin aşşağı düşecek midede toplanmaması gerekiyor tam vajina üstünde kasılmalar hissedeceksin
Cerenbskn prensesannesiiiii kız söyle kocana alsın gelirken bitane ne olacak😂 çok büyüm rahatlık hissedersin bak doğumda da açılma konusunda da
prensesannesiiiii Cerenbskn benimki hep yukarda kasılıyo biraz düştü cok değil ama miğdeme cok baskı yapıyor
Cerenbskn prensesannesiiiii benimde aynı şekil şuan midemde resmen iki büklüm oluyor ama yalancı sancı onlar yavrum artık iyicene aşşağında baskı hissedeceksin yaklaştığında
prensesannesiiiii Cerenbskn ayy gelsınler artık doğum Amanı geldi bizimkiler niye inmiyor aşağıya ılk gebelıkte 1 ay onceden baslıyomus öyle yazıyor bizimm doğum zamanımız geldi hala yık yok