gonulbodurr Arkadaslar 21 hafta 5 ay 1 hafta olmuyor mu? Uygulama 4 ay 3 hafta diye anlatiyo ben mi yanlis hesapliyorum?
Gulsah1616 gonulbodurr ben de öyle biliyordum ama yanlışmış 😁 onların farklı bir takvimi var internette bulabilirsin. Neye göre hesaplanıyor ben de hiç bilmiyorum
Alone gonulbodurr cnm sen bir ay ı 4 hafta olarak hesaplandığın için 5 ay çıkıyor. Ama 1 ay tam 4 hafta değil(1 ay 30-31 gün biliyorsun). Ama 4 hafta 28 gün yapıyor yani eksik oluyor. Yani uygulamanın hesabı doğru
portakalcicegii gonulbodurr siz son adet tarihinizi baz alıyorsunuz, uygulama ve doktorların bazıları yumurtlama gününüzü baz alıyor. Yumurtlamada genelde adetin 15. Günü diye sayıyorlar . Ondan dolayı arada fark oluyor 😂
BeRidwan gonulbodurr bir hafta 7 gün, bir ay da 4 hafta böyle hesap edince bir ay 28 gün etmiş oluyor oysaki bu yanlış uygulama doğruyu gösteriyor
Merveikratanem gonulbodurr Gebelik Haftanıza Göre Kaç Aylık Hamile Olduğunuzu Öğrenin!' https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/16/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/ ben buradan takip ediyorum canim
yesilkelebek Merveikratanem https://www.hizliresim.com/co65gty Ben de bu takvimi baz alıyordum ama sizinki ve benimki farklı aceba hangisi daha doğru?
freuze gonulbodurr Haftanızı 7 ile çarpıp 30 a bölerseniz kaç aylık olduğunuzu bulabilirsiniz. 7=147 gün 147÷30=4ay 27 gün eder. 3 gün sonra 21+3 te tam 5 aylık olacaksınız. 🌸
2melekannesi_ gonulbodurr haftanızı 7 yle çarpıp kaç günlükseniz onu ekleyip sonra sonucu 30 a bölmeniz gerekiyor yani mesela 21×7=147 147+1=148 günlüksünüz 4ay 28 günlük sanırım. Çünkü 4 hafta 28 gün yapıyor ama 1 ay 30-31 gün o yüzden eksik çıkar her ay
tomrisveannesi gonulbodurr 4 ay 27 günlük oluyor 21 hafta. Şöyle hesaplayın: 1 hafta 7 gün. 21 hafta 21*7=147 gün. 1 ay 30 gün. 147 günü 1 ay 30 gün olduğundan 30 a böleceksiniz sonuç sizin ay ve gününüzü verecek.
gonulbodurr Hepinize tesekkur ederim daha iyi anladim ben duz hesap yapiyorum o yuzden 5 cikiyo sizin dediginiz sekilde dogru tekrardan teşekkür ederim hepinize 🙏