ipekkrn01 Hamileliğin 28. Haftasındayım ama göbeğimde hiç çizgi oluşmadı kızlar sizde durumlar nasıl?
BrcYrt ipekkrn01 benim 35+4 benim de çizgi oluşmadı kişiden kişiye değişiyor illa oluşacak diye bir şey yok ilk hamileliğimde olmuştu ama bunda yok 🤔😂
Selin12- Zehrabggg benim ki net belli değil daha 22+6 haftalık hamileyim sizin cizginiz dikmi peki burada demişlerdi dik çizgiyle erkek onu merak ettimde
Kelebekkannesi Selin12- benim çizgi de dik ama cinsiyetimiz kız 😃 kaçıncı haftada cktı hatırlamıyorum ama var , inşallah geçer doğum sonrası . Geçiyormuş bir süre sonra 🙏🏻🙏🏻
Selin12- Zehrabggg benimde bu hamileligimde dum duz göbek deliğimin üstünde yukarı kahverengi çizgi oluştu doktor kıza benziyor dedi ama daha önce bu şekilde hiç olmamıştı iki kızımda merak ettim
Denizmila21 Zehrabggg Geçmesi 1 yıla falan uzayan arkadaşlarım var . Kişiden kişiye değişiyor sanırım .
MelH Selin12- benimde kızım olacak hem göbek deliğimin üstünde dümdüz hemde altında dümdüz çizgi var 😂
minikkoalammm ipekkrn01 9. Hafta da belirdi şimdi daha net 29 haftalğm 😊 karnımda boydan boya kızım olucak