Bebegim4 canim senin bir terapi alman lazim çünkü bu süreç yalnız atlatılmaz. Bu korku hepimizde genetik ozelliklerimize, çevresel etkilere, deneyimlerimize göre farklı siddetlerde. Cok şükür 33.haftaya gelmişsin bebeginle. Allahın izniyle ben bebeğini sağlıklı kucağına alacagına inanıyorum. Sadece dusuncelerine engel olamiyor olabilirsin. Beyninde bir kaset var ve hep aynı korkunç muzigi sana çalıyor. Bunun icin seni yalniz birakmayıp konuşturmaları lazim. Ya da yattigin yerden bir diziye başlayabilirsin. Ayni zamanda bir kitap okuyup kafanı farklı seylerle mesgul edebilirsin. Korkuların cok normal ama surekli olunca kaygı bozukluğuna yol açıyor olabilir. Düşünceleri kontrol etmeyi başarıp bunun ustesinden gelebilirsin. Mesela ben hastayım yerine ben iyilesecegim her sey guzel olacak bebegim sağlıklı doğacak diyerek baslayabilirsin. Ya da önceki olumsuz deneyimlerini kayıplarını düşünür düşünmez hemen arkasına güzel bir sey düşünmeye çalışarak bunu yenebilirsin. Mesela en mutlu oldugun anını ya da bir filmi ya da hemen arkasina cok eglenceli bir sarki soyleyebilirsin. Bu sayede beynin olumsuz anıyı olumlayacaktır ve artık o anı sana kaygı veremeyecektir