S02_ Kızlar 35+2 yim ne zaman hurma yemeye başlıyım ? Günde kaç tane yemem lazım ? Ne hurması yemem lazım fark ediyor mu ?
Zehrayenianne S02_ ben kara kuru hurmadan yiyorum şu ara yaş hurma da çıkmış ondan da aldım günde 3-5 yiyorum bazen az bazen çok 37 haftalığım
Ozoo1 S02_ 34.haftada yemeye başlayabilirsin demişti doktorum günde 4 6 arası değişiyor kafama göre yiyorum ☺️ 37+1 im yedikten sonra kasılma yapıyor gibi geliyor ama psikolojikte olabilir
Aag06 S02_ valla gunde 18kat inip ciktim,cinsellik yasadim,squat yaptim,hurma yedim,kaynar suda dus aldim hicbiri ise yaramadi ama esimle bir gun tartistim buyik bi kavgaydi o stresle bebek kasildi gun boyu aksamina suyum geldi 😂😂
Kumkurdu Doktorumun söylediğine göre hurmanın doğumu kolaylaştırdığına dair tıbbi bir kanıtı yok ancak Kuran’da Meryem suresinde geçiyormuş. Bende inançla günde bir iki tane yiyorum.
Momlife1 Kumkurdu ben Ramazan’da hamile kalmıştım ve hurma çok severim doktorum o zaman bile günde 3 tane Yemen’de bir sakıncaymış demişti 2 yeterli gelmeyebilir diye düşünüyorum 🤔