Sweetbabyy Gulsurmeli 10+1 haftalığım henüz cinsiyeti belli değil ama çoğunluğuna bakınca sanırım kızım olucak😇bende tatlısız birgün bile geçirememe rağmen tatlıdan miğdem bulanıyor sürekli ekşi acı yiyorum.
Sibellix Gulsurmeli ekşi çekiyordu tatlı hiç aramıyordum istemıyordum ekşi seylerı severdım ve kızım oluyor🥰👩👧
Sifa23 Sibellix Bizim ki maalesef göstermedi bacakları kapalıydı 15+1 deyim bende umarım öğrenirim gösterir kendini😅
AlpAslanbabysmom Gulsurmeli canım hiç birsey cekmedi amaa hiç tatlı yemek istemiyordum soğudum tatlıdan erkek çıktı 🙈👼🏼💙
Balm0990 Mine_arslan evet öyle söyleniyo bakalım artık cirkinde olsa en güzel o gelir zaten anneye 😄 saglıklı olsunda tek evlatlarımız🥰
Meskub İlk 3 ay tatlıdan tiksindim eksi yiyordum sonrasında canım sürekli tatlı istemeye başladı ve bugün öğrendim bir kızım olacak
Elifkrsl25 Deryaiso Bende ilk gebeliğimde ekşi çok yiyordum sabah uyanır uyanmaz limon suyu icerdim ama ilki karnimda kalbi durdu düşük yaptim suan 10+3 günlük hamileyim hiç bir şey cnm çekmiyor tek et yiyemiyom eten baya diksindim
Deryaiso Elifkrsl25 başın sağ olsun canım benim 😭 rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 protein önemli ama canım bende tiksinmiştim 3 ay etten onun yerine doktorum mercimek önerdi onunla idare etmiştim
okwestt Gulsurmeli ben kendimi bildim bileli hep ekşi severim ilk aylarda da bu devam etti şuan hala limon görünce dayanamam abartılacak derecede yerim ama oğlum oluyor 😂😂 ama şu iki haftadır öyle bir tatlı istiyorum ki anlatamam size 🥺🥺
haticerale63 ipek_45 ben tatlı dan olmuşum kiz cok seviyodm tatlıyı hem. Yemeyi hem. Yapmayı hamilelikten beri hiç yiyemiyom
Derin0712 Gulsurmeli eksi cok yedim oxellikle nar ve limon arada tatlida yiyorum ama eksi agirlikta oglum olucak