Leyla0904 Selamlar hanımlar 🙋♀️ Doktorla hiç konuşmadım daha bu konuyu ama her yerde okuduğum şey sola yatılmalı. Ben hiç rahat edemiyorum solda şuan bile soluma uzandım belimin ortasında batma hissi var. Sizlerde öylemisiniz?
Deryaiso Leyla0904 benimde sanki nabzım boğazımda gibi atıyor ama mecbur yatıyorum en azından uyuyana kadar
Melikemreclk Leyla0904 Bana bunu doktor demeden önce ben zaten beş aydır sola yatiorum o kadar alıştımki olexe kalkiyorum sabah ,🤣🤣 sagida ozlemedim değil hani doğumdan sonra ınslalaj rahat rahat döneriz son 47 günüm
Merveelisa Leyla0904 bende soluma hiç yaramayan biriydim hep saga yatardim ama doktor sadece soluna yatcan deyince mecbur alıştım bir hafta zorlandım uyku haliyle sağa dönüyordum eşim sola dön diye kaldırıyordu öyle öyle artk sola yatıyorum yani
Deryaiso Leyla0904 ben bebekliğimden beri sürekli sağ tarafıma yatıyorum normal de solda rahat edemiyorum ama kızım için mecbur yatmaya çalışıyorum
Nur12345678 Soluma yatıyorum sağ bacagım kalcam la birlikte cok agrıyor üstüne yatsam da agrıyoor uyku uyutmuyor varmı böyle olan