Mavistez _busraa benim gebeliklerin de hep PLT degerim düşüyor ben diğerlerinde yaptırdım şimdi yine yaptıracağım randevu almaya çalışıyorum sizin kaça kadar düşüyor
_busraa Oznury1907 test nasıl yapılıyor ve ne kadar sürede çıkıyor acaba bende yaptıracam da biraz bilgi verirseniz sevinirim
Sedarda Oznury1907 ben de aynı 15 te bir hematalogdayim trombosit dusuklugunden Allah yardımcımız olsun
Oznury1907 _busraa Hematoloji bölümüne gidip hemogram testi veriyorum benden 3-4 tüp alıyorlar bazen her ay düzenli gidiyorum kan veriyorum değerlerimi kontrol ediyorlar
Aden1adel Hematoloji testi diye bir şey yok. Hemogram yanı mor kapaklı tüpe kan alınır hgb plt trombosit dusuklugu hepsine oradan bakılır 🙏
Bebekli Oznury1907 hematolojiye direk randevu alınıyor mu? Bende kan pıhtılaşması var 6 haftalık hamileyim süreç nasıl işliyor bilgi verirseniz sevinirim..
Oznury1907 _busraa sadece 1 tüp kan alındığında 2-3 saate çıkıyor ama 3-4 tüp aldığımda 2-3 gün sonra gel diyor ben Haseki eğitim araştırmaya gidiyorum her hastane aynı olur mı bilemem
Sedarda Oznury1907 45 lerde benim ama benim gebelikle alakali değil,ITP yim o yüzden,kronik yani benim sorunum