Beyzaltnbs Denizyildizii merhaba ben de 37+1 im bende 2 gün sonra sanırım sezeryan olucam hep normal doğum için hazırlamıştım kendimi ama bebeğin suyu azmış size ciğer geliştirici vurdular mı
fenci_anne Gul9227 belli değil canım normal diyor ama son an ne olur bilmiyorum, şeker hastasıyım o yüzden 38 de olacak doğumum
Denal Denizyildizii maşallah ne yiyorsunuz🥰🥰illaki yapisalldir ama şu yine söyleyin lütfen…bn oğlumu 40+1de 3800gurdum demek siz bu sürede valla tosuncuk dogurursujuz maşallah Allah nazarlardan saklasın gözü olanın gozunciksin😍😀
Gul9227 Ayse_21 cok ii tatlm cmtsi aliosn bebisini ins kucagina sevindm snin adina 😊😘 sezeryan mi olacaksn
Kelebekkannesi Gul9227 37+6 oldum . Dün belimin alt kısmına çok agrı sancı gırıyordu. Bugün de öğlenden beri bebek sürekli kasılıyor. Belim de agrıyor şuan . Bugün beni kim gördüyse sen iki güne dogurursun dedi . İnşallahhhh yaa 😃🙏🏻
Denizyildizii Denal hiç bisey yiyemiyorum aslinda. 25. Haftaya kadar hep bulantim oldu zaten kilo verdim. 25 den sonrada gebelikten önce nasıl besleniyorsam öyle. Yani özel olarak hiçbir şey yapmadim. İlk haftalar bile o kadar bulantı kusmaya rağmen hep öndeydi.
Mervisstk Denal sanırım şeker var o yüzden bebek kilolu, sağlıklı olsun da kilo hiç önemli değil takılmayın