26_kymt Merhaba kızlar 18+3 olduk Allah’ın izniyle inşallah erkek olucak ama hareketlerini hissetmiyorum seyreme, kıpırdama vs olmuyor normal midir?
Dijvar 26_kymt doktorlar daha iyi bilir ama 21.haftada minik pit pit şeklinde hissetmiştim ilk gebelikte daha mi geç hatırlamıyorum yani normal bence
Busra2013 26_kymt ben 19+3 de hissetmeye baslsidm suan 19+6 ysni 3 gundur oda gunde 2.3 defa ve cok hafif oyle net tekmeler degil
Reykaa 26_kymt anladım benimde 18+4 erkek olucak. doktorum 20. Haftadan sonra hissedersin demişti benim ilk gebeliğim ama erkek bebek biraz ağır olur çok hareket etmez dediler banada 😊 Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
26_kymt Dijvar Erkek çocuk kendini erken belli eder. Yani çevrem hep bunu söyleyince içimde bı korku oluştu erkek dedi doktorumuz cinsiyeti hiç önemli değil ama kızımı daha erken hissetmistim☺️
26_kymt Reykaa Doktorunuz boyle dediyse içim nasıl rahatladı anlatamam çok sağolun ya bı hafifledim😁 amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲
Busra2013 Aslylmz benim vuruyor bole karnim kalkiyor benimkide net ama habi bole karnin oynuo bole gunfe 20 defs hissetmeyjk istiom Ama ssdece 2.3 defs oluo mesela suan yataktayim hissediyorum hareket edio😂❤️❤️
Aslylmz Busra2013 benimde öyle evet 😍bende artık iyice büyüsün aürekli hareket etsin diye bekliyorum valla 🥰
Aslylmz Busra2013 yaa sağlıkla büyüsün sağlıkla kavusun inşallah 🥰 benim daha var kasımın ilk günlerinde gitcem daha beklemesi cok zor 🥲