Emine003 Kizlar ben 5. Haftamdayım ve az önce kasıklarımda hafif hafif ağrılar başladı normal mi aslında ikinci gebeliğim ama unutmuşum
leylo29 Emine003 normal canim bnim ben 20 haftaya girdim ara ara oluyor hala bol su ic yorma kendini dinlen bol bol
Gulsah_13 Emine003 bende 6 haftalığım benimde 2. Hamileliğim çok agrım oluyor bende kist varmış acaba diyorum ilkimde de böyle agırmışmıydı 8 sene oldu ☺️☺️
Emine003 Mom6272 canım benim sende çok sağol mübarek gece hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım 🤲🥰 herkesin kolay doğumları olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımiza alalım evlatlarımızı kucağımiza inşallah
Emine003 leylo29 tamam canım çok teşekkür ederim senin kide geçer inşallah biran önce çünkü insanı ister istemez sıkıntıya sokuyo acaba bişey olur mu diye Rabbim sana da kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım 🤲🥰
Emine003 Gulsah_13 oyyy senin baya olmuş canım benim oğlum ocakta 3 yaşına girecek ama ben bile unutmuşum ki senin unutman çok normal 🤗🥰Rabbim sağlıklı bi şekilde bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Emine003 Gulsah_13 inanır mısın canım karnım 5 aylık kadınlar gibi nasıl şişkinlik hissediyorum ya ve gerçekten aşırı gaz eşim bile diyo canım karnın çıkmaya başlamış diye bu ayda karın çıkmaz daha canım dedim bu gaz gaz dedim oda gülüyo 🤣🤣🤣