Ftmarc Merhaba hanımlar bende anne oldum 👼 3 Temmuzda Ertan Tuğra'ma kavuştum ♥👼 Öncelikle benim bebeğim çok yukardaydı ağzımda doğuracam diye dalga geçiyodum kendimle o derece ve hiç bir zaman aşağı inmedi bana herkes sen kesin sezeryan olursun zaten kilolusun normal doğurmazsın dediler (106'yla hamile kalıp 124 kiloyla doğum yaptım da 😏) her neyse benide onun korkusu sardı tabi ama hiç kendime bunu yedirmeye çalışmadım hayırlısı neyse öyle olsun dedim. 2 temmuz akşamı saat 8 de lavaboya gittim oturduğum yerden kalkarken belime bi sancı saplandı ama anlık birşeydi 3 saniye kadar sürdü neyse kalktım lavabodan çıkıp yatak odasına geldim iç çamaşırımı değiştirmek için soyundum yatağa oturdum o arada telefon çaldı ve kalkıp telefonu açtım konuşurken yataktaki ıslaklıgı farkettim tabi ne olduğunu anlamak biraz güç oldu sonra eşim geldi yemek çay derken saat 10 oldu mutfakta uğraşırken bacaklarımdan bişey aktığını hissettim banyoya gittim ve evet baya suyum geliyodu 🙆 saat 11 de sancılarım başladı ve birinde yere çöküp ağlamaya başladım eşimdeki panik hali hala gözümde 🙈 kalk kuzenine gidiyoruz dedi ve oraya gittik çünkü korkmuştu kuzenimle sancı saydık ve saat 1 de sancılarım 10 dakikaya düşmüştü hastane yoluna düştük tabiki 2 de hastanedeydim acilden giriş yaptım ve nöbetçi doktorlar alttan baktı 3 santim açıklık olduğunu ve suyumun hala akmaya devam ettiğini söyleyip yukarıdaki sancı odasına gönderdiler oraya gittiğimde yatağa yatırıp tekrar baktılar 4 santim olmuştu nst ye bağladılar sancılar normaldi aslında ben hep öyle gidecek diye düşünmüştüm yanılmışım 😌 saat 4 te cok şiddetli sancılar başladı dakkada bir giriyordu ve artık yalvarıyodum nolur dogurtun beni diye oradaki ebe bana sen bu kiloyla daha zor doğurun dedi ve saat 4 buçukta artık mide bulantısı ve büyük tuvaletimi yapma hissi gelmeye başladı doktor geldi baktı doğum başlamış ıkın başını görüyüm doğuma alcam dedi bir iki derken 5 dakka falan ıkındım başı gözüktü dedi ve doğuma aldılar ilk ıkınmada çıkmadı çünkü nefesim btti devamı gelmedi ve ikinci ıkınmada zafer benim çıkarttım çocuğu 😂😂 ayy öylece karnıma koydular bebeğimi o an neler hissettiğimi inanın tarif edemem çok çok güzel bir duyguymuş onu anladım ve devlet hastanesi olmasına rağmen herkesin yüzündeki sanki ilk defa doğuma girmişler gibi şebek gülümsemeleri hala aklımda 🙈 sonra bide kesmişler beni hiç farkında değilim ne güzel kalkıp yürütcektim daha dikecez nereye kalkiyon dediler kaldım sedyede dikerken biraz acıdı kabul ediyorum ama çok zor değildi emin olun Rabb'im hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın 😍🤗 Rabb'im olamayan herkese nasip etsin sağlıcakla kalın ♥😇 Hikayem biraz geç kaldı ama olsun du 🙈😍♥
Sevde123 Yaaa hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün 😍Bende bugün doğum yapacağım inşallah🙏 son saatlerimiz😊😊💕💕🤗