Bsrbsrrr Kızlar ben pko hastasıyım, beta değerim 983 cıktı adetim düzensiz olduğu için son adet tarihimi baz alamıyorum, 5 haftalık mı oluyor ? Emin olamadım
AlyaEkmen_ Bsrbsrrr betaya göre hafta belli olmaz benim adetim düzenli idi 5+0 da betam 7bin idi o zaman sizin bu hesaba göre 5 haftalık olmanız mümkün değil 🙈yani siz doktora gidince ultrsondan belli olur haftası eğer adetinizi bilmiyorsanız beta ile hafta belli olmaz yani herkeste farklı olur sonuç doktorunuz ultrasondan söyler size haftasını 🤰❤️
Ozlem2206 Bsrbsrrr canım adet gününü hatırlamadığın için mi baz alamıyorum dedin çünkü bendede pko vardı dediğim gibi düzensizdi ama son adet tarihimi net biliyorum o tarihi baz aldık biz bilmediğim bişey varsa öğreneyim bende bu konu hakkında
Bsrbsrrr Doktor görememişti keseyi 5-6 gün sonra görünür demişti de emin olamadım bende oda keseyi görmeden bişey demedi
HilalDhn Bsrbsrrr bende yarın sabah gidicem artık meraktan ölmek üzereyim 😑 belime ağrı vurmaya başladı bir yandan korkuyorum of off
Dilannn47 HilalDhn evet 6 dır yani ben tam 5 haftalık iken beta 1399 idi senin günün belki daha çoktur
Bsrbsrrr AlyaEkmen_ ya düzensiz adet oluyorum en son adetim ağustostaydı onu baz alamıyorum🥺 neyse biraz daha sabredip doktoru bekleyeceğiz artık
Bsrbsrrr Ozlem2206 hayır hatırlıyorum ama doktor da demişti polikistik hastalarında son adet tarihini baz alamıyoruz. Ben onu baz alırsam 2 aylık falan hamile olmam gerekiyor, yumurtlama günlerimiz biraz sıkıntı bizim 😅
Bsrbsrrr Ozlem2206 s Ozlem2206 hatta doktor çalışıyosan izinlerde vs sıkıntı olur dedi keseyi görelim ona göre gireriz sisteme ne kadar olduğunu falan demişti.
Ozlem2206 Bsrbsrrr ama nasıl olur ultrasonda benim bebeğim son adet tarihimle birebir uyumlu çıkıyor haftası gelişimi çok şaşırdım şuan ilk defa böyle bişey duyuyorum uyumlu çıkmasa bile döllenmeden kaynaklı olabilir ki bu pkosu olmayan kadınlar içinde geçerli
Nazlii__ Bsrbsrrr Benim de adet düzensizliğim vardı kesede bebeğin santimine göre kaç haftalık olduğunu söylemişti doktorum o yüzden söylenenlere bakma derim
Bsrbsrrr Ozlem2206 olabilir belki senin yumurtlama tarihine denk gelmiştir :) adet tarihinle bebeğin gelişimi aynıysa doktor dediyse doğrudur ☺️