develimine Kızlar bebek gardolabını nerelerden aldınız görsellerle fikir verir misiniz bana, yerim çok yok kendi odamda bi dolabı olsun istedim en azından beşiğiyle birlikte bir köşe yapcam çok büyük bir dolap istemiyorum oyüzden nerelere baksamm?
Dilekcnkn develimine Ben trendyoldan rabi mobilyadan aldım iç sunta dış oymalı şekilde ama güzel yani aslında babam mobilya en güzelini yapardı ama bizi aşardı diye sunta aldık😂😂böylede değişiğim
Gulsah1616 develimine https://ty.gl/bky6sg77k4 ben bunu aldım çok kullanışlı ve çok şık durdu. Foto nasıl atılıyor bilmiyorum. Yoksa dizdim fotosunu çektim
Dilekcnkn Deletedmom9823 Kız dolap yaptırmayı düşünürsen babamı yönlendiririm sana 😂😂 kendisi mobilyacı kendi yapıyor ama kızı gidip trendyoldan alıyor 😂😂
develimine Dilekcnkn Yalnız baban mobilyacıyken internetten alman 🙈 şuan ayri odasi yok ben oda oldugu zaman yaptirmayi dusunuyorum mobilyaciya da simdilik idarelik lazim kendi esyalarimla ayni yere koymak icime sinmedi ☺️
Deletedmom9823 Dilekcnkn ben şimdi idarelik bi dolap alcam sonra oda yapıcam şuan kıyafetleri sığmıyo ondan
Dilekcnkn Deletedmom9823 Şifonyer falan al ben trendyoldan rabi mobilyadan aldım istersen oraya bak .
Dilekcnkn develimine Valla gönül ister ki babamdan yaptırayım allah var çok kaliteli yapar ama şu an durumumuz pek buna müsait değildi doğum falan , babamada borçlanmak istemedik ondan yani 😊
Gulsah1616 develimine rica ederim☺️. Yorumlarda baksan orda foto atmışlar çoğu kişi bebek için almışlar. Ben de şu mantıkla aldım şimdi oda yapmayacam. Bu dolabı en azından sonradan erzak dolabı olarak da kullanırım ya da banyoda kullanırım
Yektasmom https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/gardiroplar-ve-sifonyerler/49390875/platsasmastad-cocuk-gardirobu.asp Ben bundan alıp kapaklarını renkli seçip içerisine üç kat sepetli çekmece aldım
develimine Yektasmom Ürünün görseli yerine birçok mobilya çıkıyor linkte ama hangisi anlamadim sizinki🙄
develimine Gulsah1616 Evet evet hatta raflar da düzenleyiciler icin cok kullanisli olmus inceledim ☺️