reyibil Merhaba ben adetime 6 gün varken evde idrar testiyle silik çizgi gördüm. Ayni günkan tahlili yaptırdım 19.23 çıktı. Gebesin 1 hafta sonra tekrar gel dediler. Kan vereli 2 gun oldu yine gitsem mi beklesem mi Kafam çok karıştı ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
2-prensesannesiii reyibil Bekleyin bence bende adetime 7 gün varken silik çizgiyle öğrendim. Adet günüm 10 gün geçtikten sonra direk doktora gidip keseyi gördük
Belirlenmedi reyibil canm 2 günde bir kan vermen gerekiyor artışını takıp etmeleri için inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir ❤️😘
reyibil 2-prensesannesiii yaa 2-prensesannesiii yaa. Masallah Rabbim saglıklı evlat nasip etsin insallah. Benim 7 ay oncesi bir kaybım var 2 bucuk aylıkken kaybettik o yüzden bu sefer cok fazla tedirginlik yaşıyorum
Sogancik reyibil değerin daha çok düşük canım. Yükseldi mi acaba diye iki günde bir kan verirsen çok strese girersin. 1 hafta sonra gitmen daha mantıklı. Adetin geçmiş olur. İyice yükselmiş olur.
2-prensesannesiii reyibil Bende 5 aylık hamileyken kaybettim o korkuyu bilirim ama Allah a dua etmekten baSka birşey gelmez elimizden . Şubat ayında kaybettim şuan da 27 haftalık.hamileyim rabbim hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin 💜
Nnefri999 Bencede 2 günde bir gitmenin manası yok🤷🏻♀️Hem doktorda söylemiş 1 hafta sonra gel diye.Git gel git gel insan stres oluyor
Didemmmmm reyibil bende adetten 3 gün önce öğrenmiştim. 1 hafta 2 günde bir beta hcg değeri takibi yaptım. Sonra da doktora gittim sende öyle yap canım takip et
reyibil 2-prensesannesiii çok sevindim su an tekrar olmasina 🥰 Kayıp Dünyanın en büyük acılarından biri maalesef Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip eder insallah. Sende sag salim kucagina alırsın insallah 🙏
maviay246 reyibil yeni olduğu için 1 hafta sonra gel demişler normalde 2 günde bir keseyi görene kadar çağırıyorlar artışı takip ediyorlar yarın gidebilirsin bence erken öğrenmişsin bende 23 ile ögrendim daha 3 gün oldu ama kanamam var 1 hafta sonra tekrar gel dediler dua edin lütfen sorun çıkmasın 🤦♀️
esmanurky reyibil bende 3 gün kala kan verdim 46 çıktı canım yarın yine gidecem beta artışına bakacam
Rina Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza🙏🏻 Benim de 2,5 ay önce bir kaybım oldu. Reglime de sizin gibi 6 gün var. Bu hafta test yapmaya başlayacağım. Beklentiyi düşük tutmaya çalışıyorum bir yandan.
reyibil Rina İcinizden gecenleri ama o kadar iyi anlıyorum ki bi yandanda umut var tabi. İnsallah rabbim gönlünüzden geçeni yaşantınıza da verir size de nasip eder umudunuz bosa cikmasin insallah 🙏