2-prensesannesiii Sinem12345 Ben suni sanciyla doğum yaptım ama 3 cm açılma vardı ve suyum gelmişti o yüzden çok kolay oldu 3 saatte doğurdum .
Birtanemm Sinem12345 benim ilk gebeliğimdi hiç bişey anlamadım sadece korku vardı tavsiyem kendini hiç korkutma benim açılmam vardı sancılarım yoktu 36 mı 37. Haftada doktorum gebelik zehirlenmesinden sabah 10.30 da yatışımı yaptı akşam 8 de kucağıma aldım oğlumu benim korkumda 😂doğumdan değildi tek başıma kaldım beni yalnız bıraktılar sanıp korkup hastaneden kaçtım
Tugba17_ Bence bunu sorman çok saçma kimse sana kolay diyemez zorlukları var elbet ama bu senide etkiler pozitif düşün iyi olsun herşey Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin benim kendi ağrımın üzerine suni sancı vermişlerdi
Sinem12345 Birtanemm 2-prensesannesiii ilknurum61 Tugba17_ Ya benim yarın günüm doluyor 40 haftalık oldum aşırı derecede belim ağrıyor ama sancı yok normal doğum istiyorum sancı yoksa açılmada olmuyormus doktor suni veririm fayda etmezse sezeryan yaparım dedi napsam kararsızım ya fayda etmezse diye sizce napayım yardımcı olur musunuz ilk gebeliğim ve çok korkuyorum
teletabi Sinem12345 ben canım suni sancı destekli dığum yaptım. Ama benim açılmam 6 cm di sancı hissetmiyordum yetersiz kaldığı için desteklemişlerdi
Dilannn47 Sinem12345 inan çok zor bi karar suni sancı çekecen üstelik olmazsa sezeryana alcaklar 😕 Allah yardımcın olsun
Dijvar Sinem12345 bazen çok direnmemek lazım sonuçta sezeryan önerilmisse doktorun gerek duyduğu icindir. Normal kendi sancim olsa nasıl olurdu bilmiyorum ama sünni şancı berbat ve uzun sürmüştü doğuma gidecek kiamsiye söylenecek en son şey ama eğer bakımına yardım edecek biri varsa doktorun illa ki bence şöyle yapmalısın demiştir yani sezeryan olmalısın ama sen bilirsin dediyse kesinlikle sezeryan derimmm
Tugba17_ Sinem12345 canım oturma kalkma hareketleri yap bol bol yürü ağrın olmasada açılma oluyor bazısında hareketlerisi çoğalt sıcak duş al plates topu al hareketlerini araştır uygula faydasını görürsn suni sancıdanda korkma korkulduğu gibi birşey değil anlık ağrıların bebek doğunca kuş gibi kalıyosn
Afynl_03 42 hafta bekledim oğlumu gelmedi 2 gün suni sancı verildi gelmedi üstüne kordon dolandı kaka etti derken hoop sezeryana çektiğim acı ile kaldım
Sinem12345 2-prensesannesiii ilk önce çatı muayenesi yapcak doktor o zaman ki açıklığa göre mi istiyim bende suniyi
Sinem12345 2-prensesannesiii şuan oturacak dermanım yok belim ağrıyor felaket derecede sabah erken gitcez bide 😕