hilallcetinkya Merhaba 39 haftama girdim bugün itibari ile sarımtırak ve açık kahverengi leke geldi akıntıyla beraber bu nedir acaba ilk gebeliğim 🥲
Ozge2805 hilallcetinkya büyük ihtimalle nişanın gelmiş canım doktoruna söyle doğum yakın gibi gözüküyor 😊 hayırla inşallah
Ayca-91 hilallcetinkya Ağrınız varsa nişan gelmiştir doğuma yaklaştınız demektir ama ağrınızın bir kaç saattir var olması lazım yani en azından benim öyle olmuştu tabi herkes de aynı olacak diye birşey de yok doktorunuzu mutlaka bilgilendirin derim
hilallcetinkya Elifkaratekin bende öyle tahmin ettim hemen banyomu falan yaptım bekliuorum ama lavaboya cıktıgımda birdaha çamasırımda öyle bişey görmedim bakalım bekliyorum :)
hilallcetinkya Ozge2805 inşallah ama daha doktoruma söylemedim banyomu falan yapıp giyinip bekliuorum öyle birdaha gelmedi leke gelirse doktorumu bilgilendiricem :)
Ozge2805 hilallcetinkya nişan zaten devamlı gelen bir durum degil diye biliyorum 😊 doğum yakın derken bir kaç gün içinde gerçekleşir doktorunuza yazın
hilallcetinkya Ozge2805 evet zaten cuma günkü kontrolümde doktorum bu hafta doğrurusun demişti bidahaki cuma gününü beklemez demişti hayırlısıyla bakalım heyecanla bekliuorım ne olucak :)
hilallcetinkya Ayca-91 umarım anlarım tam olarak ya heyecanlanıyorum tabi biraz daha bekliyip doktoruma yazıcam :) cok hafif ağrılar oluyor abartılcak derecede değil bide acı eşiğim yüksek benim 🙈