SssenemmM 9+4 hamileyim mide Yanmasından uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ağlıyorum artık nolur bı yardım edin
Bskaymazz1 SssenemmM Valla 35. Haftadayım aynı şekilde mide yanmam var aşırı doktorum rennie verdi ama fayda etmiyor. Onun haricinde elma, leblebi, bal, muz, yoğurt denedim gene bana mısın demedi şuan sakız çiğniyorum biraz o hafifletti
35lavanta SssenemmM çook uzun süre reflüden çok çektim ya bir kaşık karbonat iç hemen 1 bardakta su peşine yada sadece 2 3 yudum süt bunlar beni çok rahatlatırdı ama sütü sakın fazlamiçme ozaman oda yorar sindirimi zor çünkü birde naneli sakız çiğneyebilirsin
yldrmondn SssenemmM canım leblebi yemeyi denedinmi oda iyi gelir mideye eğer çok kötüysen doktora danış ve renni kullan🌸
Seragurkan SssenemmM bence doktoruna danış cünkü ilaç verebiliyorlar kullanabileceğin. Herkesi rahatlatan yiyecekler olabiliyor ama sana iyi gelmeyedebilir aksine dahada kötü edebilir. Tek çözüm aile sağlık ocağına gidipte danışabilirsin yada takipteki doktorunu arayıpta isteyebilirsin ilaç. Hiç kendini zorlama derim. Çünkü arkadaşım bu konuda cok zorlandı ilaçla çözümü kolaylaştırdı.
Seragurkan 35lavanta karbonatı neye göre tavsiye ediyorsunuz bence bu hiç doğru değil. Bir başkasına tavsiye etmenizi açıkçası hiç doğru bulmadım😪
Suzanne Asitli ve ekşi yiyecekten kaçının ben acı ve mandalina yediğim zamanlar mide ekşimem çok oluyor birisi buraya şey yazmıştı soğuk salatalık kabuğunu soymadan yendiğinde mideyi rahatlatırmış
35lavanta Seragurkan Karbonatın nasul bir zararı var ki hiç duymadım 🤔 7 aylık bebek ek gıda tariflerinde bile karbonat var 🤔 Doktorum bana bir sakınca yok dedi ona dayanarak tavsiye edebiliyorum ayrıca kaldı ki kişinin kendi aklı mantığı var ben söyledim diye yapmak zorunda değil..
35lavanta Seragurkan siz bunu yazınca içime sinmedi ve tekrar baktım medical parkın sitesinde bile yer alıyor başka bir hast. Sitesindede yer alıyor sadece fazlası zararlı aksine doğal tedavi yöntemi diye geçiyor isterseniz sizde bir araştırın kesin yargı yerine ☺️
Cemtur SssenemmM maalesef hamileliğin tüm süreçlerinde yaşadım halada yaşıyorum. Yediklerine dikkat et dediler az az sık sık ye dediler. Yanmasını maden suyu, yoğurt, süt gibi şeylerle hafifletebilirsin. Yemek yedikten sonra 2 saat uzanma yatmama gerekiyormuş bide. Benimde son 3 günüm hergün yaşıyorum bu sıkıntıyı az önce süt içtim biraz geçti
Seragurkan 35lavanta herkesin miğde problemi farklıdır diye düşündüğümden iletiyorum açıkçası. Herkese her ilaç iyi gelmediği gibi. Sadece doktoruna danışmadan içmesi bir gebenin ne kadar doğru olabilir? Tabiki kendi aklı ve iradesi yoluyla kendine kalmış bir durum ancak söz konusu anne karnındaki bebek olunca insan yinede dikkat etmesi gerektiği söylemek istiyor. Doktorun verdiği ilaçlarda var marka ismi olarak ama onları söylemekte ne kadar doğru? Her hastane ve doktorun fikirleri cok cok farklı o yüzden bunu size iletmek istedim.
35lavanta Seragurkan Teşekkür ederim ince düşünceniz için ama bunları bende düşünebiliyorum kaldı ki orda her hangi bir ilaç tavsiye etmemişim etmemde zaten ama karbonatın ne bebeğe nede anneye hiç bir zararı olmaz bunu anlamak çok zor değil bence ama çözüm basit içine sinmezse içmez.. Ben bir ilaç yada bir bitki tavsiye etsem bunu söyleseniz anlarımda dediğim gibi ek gıdaya yeni başlayan bebeklerin bile kullanabildiği doktorlarında sınırında olduğunda bir sakıncası olmadığını söylediği tamamiyle doğal bir şeyi tavsiye etmem üzerine sizin bunu yazmanız biraz fazla duyar kasmak gibi geldi bana ☺️
Seragurkan 35lavanta ben teşekkür ederim ayrıntılı bilgilerinizi bize ilettiğinizden ötürü 😌 daha nicelerini iletmeniz dileğiyle.
Gizgizgiz 35lavanta bende karbonat içiyorum hiç bir zararını görmedim çok aşırı içmedikleri sürece bişi olmaz zaten paket paket yutulmaz sonuçta
35lavanta Seragurkan Kimseye hiç bir zararının olmadığına ve tamamiyle doğal olduğuna inandığım şeyleri pek tabikide seve seve ileticem sonuçta bilmemek değil öğrenmemk ayıp ☺️ hayırlı akşamlarınız olsun 😀
35lavanta Gizgizgiz çok şükür ki beni anlayan birisi ❤️ suyun bile fazlası zarar kaldıki karbonat bu yani ne kadar fazla tüketebilrisiniz dediğim gibi 1 çay kaşığı içip rahatlıyorsunuz zaten başkada bir ihtiyaç olmuyorki..
Gizgizgiz 35lavanta yaa boşverin😂 gavisconun içinde de karbonat var bazik olan herşey karbonat içeriyor ondan midenin asidini dengeliyor soda dahil sodyum bikarbonat oda😂😂