Ozlemozyilmaz Hanımlar iyi akşamlar , yarın farklı bı hastaneye başlıyorum 19+2 deyim , görümcem de diyor ki alttan muane yapıyorlar büyük ihtimalle diye.. bilmiyorum başınıza gelen var mı bu dönemlerde açıkçası çok gerildim bu durumdan
Gulsurmeli Ozlemozyilmaz Aksi bir durum olmadıkça yapılmaz zaten doktorum 34 den sonra çatı muayenesi yaptı mesela bana. Durduk yerde yapılan bir muayene değil zaten ha doktor yapılmalı diyorsa yapılmalıdır.
Ozlemozyilmaz Asyaveannesi36 o zaman yarın karından ultrason diyebilir miyiz 😁😁😁 içim rahatladi teşekkür ederim
CansuKB Ozlemozyilmaz tedaviyle gebe kaldım 8. Haftaya kadar alttan muayene yapıyoruz dediler ve öyle yaptılar. Ondan sonra zaten hiçbir doktor aksi bir durum olmadığı sürece alttan muayene etmez. İçiniz rahat olsun. Etselerde korkulcak bir yanı da yok merak etmeyin rahat olun ☺️
Mom3834 CansuKB 👏🏻👏🏻👏🏻 Baska bir sey demeye gerek görmüyorum alttan olmuş ne farkeder. Riskli gebelikler vajinal muayene ile takip edilir. Tıptan bi haber insanlar ay sokon yoptormoooo kafasında anlayamıyorum 🙈
Civcivinannesiii Ozlemozyilmaz aksi bi durum olmadigi surece alttan muayene yapmazlar can. Sen icini ferah tut🤤
betuss5 Ozlemozyilmaz 26.haftamdayim hic yapilmadi korkma canim son haftalarda yapiliyormus acilma varmi diye oda
Tubaaa22 Evintekce genelde 12 13. Haftalarda öneriliyor ne kadar erken o kadar iyi bende 15. Haftadayım ve 12. Haftamda serklaj oldum
Evintekce Tubaaa22 Ya bilmiyorum kii benimde olmam gerekiyor ama doktor daha bişey demedi erken Altan muane için
Evintekce Tubaaa22 Bide sakıncası yoksa siz ne için Serkaj oldunuz.Bende çift rahim var yani rahim şekil bozukluğu.
Ozge2805 Ozlemozyilmaz 38+5 günlükken ilk defa doktorum alttan muayene etti çatı kontrolü için oda çok uygun çok güzel dedi