Elifben Merhaba arkadaşlar ben 4 haftalık hamileyim bugün kanamam oldu Beta değerim normal çıktı düşük riski var dedi doktorum düşük riski nde beta normal mi çıkar
2melekannesi_ Elifben normal derken değeriniz kaç çıktı? Bir kere mi beta baktırdınız? İki günde bir kan vermeniz lazım betanın iki katı artması lazım yani tek değer değil de değerlerin düzenli artması önemli kanama varsa betanızın düşme ihtimali var tekrar kan verin iki gün sonra.
Lkmelms Ahsen34 2 gün önceki değer ve bugünkü değer mi bu acaba? Doktor ne diyor sağlıklı bir gebelik değil sanırım:( çok geçmiş olsun çok… :(
Ahsen34 Lkmelms 15 ekim 2842 / 17 ekim 2200 😔 sağlıksızmış. İlk hamılelıgım. Öyle kotu oldum kı. Rabbım kımseye vermesın. Ne hayaller ıle her gün sevıyordum
Elifben İlk gün 106 iki gün sonra 267 i ki gün sonra 650 ve en son bugün kanama oldu ki o da maalesef orgazmdan sonra oldu. Bugün de 650 cktktan iki gün sonraydı baktrdm akşam 2139 çıktı kanamadan sonraydı bu.
Elifben Ahsen34 gittim bugün progestan verdi vajinada n fitil şeklinde uygula dedi.iki gün sonra ultrason bakalm dedi