BeBeU Kızlar genital bölgemde bir şişlik var , idrarımı yaparken yanma da oluyor yarın kontrolüm vardı ama covid olduğum için ertelemek zorunda kaldım ne olduğunu bilen var mı 🥺
Asyaveannesi36 BeBeU şişlik değilde yanma varsa enfeksiyondur bol su tüketin ve günde içtiğiniz bir bardak suya yarım limon sıkın benim ilaçsız böyle geçmişti
Deryatemiz BeBeU sislik nasil birsey boyle damar sismesi gibiyse bende de var doktora soyledigimde varis oldugunu soyle genelde gebelikte olur dogumdan sonra gecer dedi yanma enfeksiyon olabilir canim
Alya2733 BeBeU hamileler de şişlik olur ama kaşıntı varsa mantar olmuş ola bilir sin travazol varsa krem ondan sür dışına iyi gelir canım bide aşırı enfeksiyon var ola bilir bide ilişkiye girme suan o daha da beter yapar
BeBeU Deryatemiz ya hani arka tarafta değil orta kısımda gibi beyaz bir şişlik olmuş gibi duş alırken farkettim temizlerken çok korktum 😔
Deryatemiz BeBeU varis olabilir belki bende var ordan biliyorum uzun sure ayakta kaldiginda agri falan yapiyo mu peki
BeBeU Deryatemiz yok daha 2 gündür yanmayı hissediyorum aslında ama şişlik önceden oluşmuş belliki farketmemişim 😔 ayakta kaldığımda da ağrı olmadı hiç
Deryatemiz BeBeU doktoruna yinede yaz canim cunku eger varis falansa yada baska bisey önlemini almadigin zaman sismeye devam ediyo basima geldigi icin soyluyorum😔
BeBeU Alya2733 bahsettiğim gibi arka kısımda değilde daha ön taraflarda oluyor mu şişlik dokununca elime geldi yani , evet yanmada var enfeksiyon oldu muhtemelen .
Alya2733 BeBeU evet olur canım travazol varsa sür yada bebeğe pişik kremi aldıysan önce yıka elini ve özel bölgeni sür yat direk kalkma
hilalsp BeBeU gebelik siğili diye bir araştır istersen canım bu uygulamanın verdiği bilgilerde 20. ya da 21. haftada öyle bir şeyler yazıyordu ama tam hatırlamıyorum