babygirlmommy İyi akşamlar hepinize. Rahim filmi çekileli 10 gün oluyor. Filmden sonra kasık ağrılarım bir türlü geçmedi ve çok fazla akıntım var. Enfeksiyon gibi de değil kokusuz. Böyle bi durum yaşayan var mı?
Umutduru babygirlmommy merhaba ben de rahim filmi cekinecegim ama bu konuyla ilgili pek bilgim yok adetliyken mi çekiniliyor nasil oluyor anestezili mi oldunuz siz ağri falm oluyor mu
annesi_ babygirlmommy Ben şimdiye kadar 2 kere çekildim rahim filmi hep uyanıkken yaptılar hafif ağrı oluyo karnımda 3 gün antibiyotik kullandım hafif leke gibi geldi geçti sonra herhangi bi akıntım kanamam olmadı yani sizin öyle olması belki enfeksiyon kapmış olabilirsiniz antibiyotik vermediler mi size
Yagmur00 Umutduru bn 5 gunu gittim adetimınn canım uyutuldım uyandım hersey normal benım agrım sızım ve kanamm hıc olmadı
Ptttssse Umutduru adetin bittikten 1 2 gun sonra çekiliyor istersen anestezi ile istersen de normal çekiliyor. Filmden sonra az bi kanama oluyor bu kadar
KnurS Uyutuldum. Hiç bişi hissetmedim kanamam ağrım olmadı ve arkasından hamile kaldım veeee çarşamba kısmetse doğum var 🙏🏻♥️🥰
babygirlmommy annesi_ antibiyotik kullandım 3lü tablet vermişti doktorum. Anlayamadım umarım enf değildir
annesi_ Umutduru evet kadın doğuma gittim doktorum verdi bana antibiyotiği o yazdı 3 günlük günde 1 tane içtim