Cananhafsa
[bilinmeyen] görmüştür bişey bence bende 14. Haftada gittim hiç göstermedi çok ısrar ettim doktor çikolata ye 20 dk sonra tekrar gel dedi yedim gittim yine net göstermedi doktorum %85 kız bu dedi ama tam emin olmamız için bir kaç hafta sonra gel dedi 18. Haftasa gittim bende ve dediği gibi bebişim kız😍
IlaydaOrhanKopuz
[bilinmeyen] bencede görmüştür canım da ufak bi yanılma payı da bırakmıştır.bu arada bende çikolata yiyip gitmiştim cinsiyet öprenmeye ama benim minik te bacak bacak üstüne atmıştı 😀 doktorum da demişti ki bi daha ki sefere çikolata yerken dilinin altına koy orda erisin o zaman hemen kana karışıyor ve bebek hareketleniyor demişti.ki o günde zaten hemen dilimin altına bi parça çikolata koyduk 15 dk sonra açmıştı bacaklarını meleğin.bi daha ki gittiğinde sende öyle yap canım 🌸
Berfin002
[bilinmeyen] Doktorlar kemik yapısından anlıyorlarmış cinsiyeti bende 15 haftalıkken gittim sanki bakmadan kız dedi yanılma payı varmı dedim kendi kendime zaten kız istiyorduk başka doktora gittğm 20.haftamda kız dedi doğrudur seninkide 😇
Berfin002
[bilinmeyen] Amiin çok sağol hepimiz inşaallah🤗
IlaydaOrhanKopuz
[bilinmeyen] amin inşallah canım 🌸🌸🌸 Hepimize nasip etsin sağlıkla inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻