inciirem Rabbim bebek isteyen bütün kardeşlerimize hayırlısıyla nasip etsin , bu gecenin hürmetine kimin ne dileği ne duası varsa kabul olsun inşallah 😘 Aminn
2609nrgl kemalim01 amin bu gece ellerini açıp dualar eden gönülden isteyen her kadina rabbim anne olmayi nasip etsin
Yaprak- 2609nrgl Rabbim bugüzel gecenin hürmetine herkesin duasını kabul eylesin hayırlı evlatların olsun isteyen herkesin inşallah
Alya2733 2609nrgl kurban olduğum rabbim kimsenin elini geri çevirmez rabbim evlat nasip etsin sana zamanında hayırlısıysa olsun canım benim üzülme hep allahtan iste emin ol çok kısa sürede olur yarın sonucu alıp bize de söyle etiket yap beni de merak ettim inaşşlah hayırlı haberler alırsın bak bugün kandil bol bol dua etseydin
2609nrgl Alya2733 etmemmi ağlaya aglaya yakardim rabbime cok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah yarin güzel haberler ile gelirim
Momtheangel 2609nrgl cnm sağlıkla olsun inşallah beklediğin sonucu olumlu olsun inşallah rabbim kucağını boş bırakmasın. ♥️
kemalim01 2609nrgl hayırlısı olsun ama erken olmuş baya test sen yinede birkaç gün sonra tekrarla adet gecikirse çıkar inşallah