birogretmen Sevgili anneler lütfen yardımcı olur musunuz? Bat üzerinden tam olarak 1 ay geçti. Pco olduğum için hemen yapmak istemedim. Yarın test yapacağım ama illa sabah ilk idrarla mı yapmak gerekiyor? Yoksa gün içinde de yapılabilir mi? 🥺🤗
Ahsen34 birogretmen ben gün içinde denk gelen herhangı bır saatte yaptım. Merak etme ha sabah ha aksam varsa zaten çıkıyor
birogretmen Ahsen34 bazıları ilk idrar demiş özellikle de o yüzden emin olmak için sormuştum, çok teşekkür ederim 🙏🏻
birogretmen Belirlenmedi göğüs hassasiyeti olmadı hala da yok ama fazlasıyla kasık ağrım var özellikle sol kasığım. Sürekli regl olacağımı düşünüp pedle gezdim 1 ay boyunca. Ve yoğun beyaz akıntım var. Normalde böyle değildir. Birden kilo aldım bir de. Ne zaman çocukları kucağıma alsam veya yük taşısam sol kasığıma hep bir şeyler saplanır gibi oldu.
Fatma_4224 Belirlenmedi göğüs hassasiyeti olunca hamile olmuş olunmuyor ki ben 2 ay ilaç tedavisi gördüm ikisinde de aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama hamile kalmadım şimdi 3. Adayım yine ilaç tedavisi görüyorum