Aryen Arkadaşlar şimdi 30 haftalık hamileyim daha bebeğime bişey almadım sizce şimdi almalı mıyım? Ve Doğum çantasında ne olması gerektiği tecrübeli anneler söyleyebilirler mi😉
Kkbra Aryen ben 23. Haftadayım herşeyi tamam nerdeyse 😊 erken olmuş benimki size gore ama ilk heves 💙
Bahar54 Aryen ben 32 te basladim hic de zor olmadi bitti bile :) eger oda filan yapacaksan biraz gec kalmis olabilirsin :)
Ceyduygu Aryen En gec 33e kadar bitir canim alisveris ütü falan hepsi bitmis olsun. Ben 35+5im iyiki önceden yapmisim diyorum gecen gün bi tek pijama takimi aldim kendime onda bile o kadar yoruldum ki gercekten zor oluyormus
Epelinkiran Bence almaya başlayın geç bile kalmışsınız. Bende 30haftalığım kıyafetlerin çoğunu aldım bu hafta odasını hazırlıcam sonra kıtafetleri yıkayıp ütülicem ondan sonrada çantamı hazırlıcam. Daha mevlüt ve hastane odası için de hazırlıklar yapmam lazım. Eylül sonu gibi doğumum ama ben eylülde herşeyi hazır olsun istiyorum çünkü hiç belli olmaz erken doğum flb olursa hazırlıksız yakalanmak istemiyorum.
Aryen Epelinkiran bende onu düşünüyorum ama sağolsun eşimin ailesi çok rahatlar daha hiç bişey almadım bebeğime.
Esmagnc Geç kalmışsınız o kıyafetler yıkanacak ütülenecek .Son zamanlarınız birde sıcak zor olur sizin için .Hemen başlayın 💪🏻👍🏻
Tosbik Kkbra :))bizde 22haftaligiz herseyi tamam suan bnmde oğluşum olcak insallah 💙 ilk heves bizimde
Aryen Ceyduygu yaa işte onu demeye çalışıyorum bi ay sonra iyice ağırlaşırım ve bu sıcakta bişey alamam zorlanırım ama eşimin ailesi çoçuk daha doğmadı ki böyle endişe ediyorsun diyorlar artı bu benim ilk bebeğim yaa
Ceyduygu Aryen Iyide cocugun dogması mı beklenirmis ne kadar sacma. Cocuk dogduktan sonra bebekle daha zor olur esinle konus o konussun ailesiyle
Kaderburr Aryen geç bile kalmissiniz denebilir almaya başlayın Biz önümüzdeki aylarda baslayacaginiz almaya
Glmsr Aryen evet artık almalısınız kıyafeti battaniyesi kullanacağı eşyalar falan derken bi iki haftada ancak tamamlanıyor eksikler kendinize alacaklarınız da var tabi kolay gelsn 🌸😊
Glmsr Aryen sadece yıkamak da yetmiyor bi de tek tek utuleniyor hepsi ben 3 gün de ancak yıkayıp utuledim😊özene özene yapıosun çünkü hepsini ama çok zevkli 💕