minimalannee Acemi_anne61 beni çok rahatlatan bir doktor evhamlı annelerin kesinlikle takip etmesi gereken biri☺️
H_myra1 Acemi_anne61 evet bencede dinlemeli 😅 bu bebege muz ceviz pekmez kaşar kilo aldırıyor diyenler de dinlesin 😁 kilo aldırmıyor çünkü en azından benimkine aldırmadı ben çok yerim kaşar bayılırım muzda yerim ama 31+2 de 1. 500 dü saglıklı olsunda dogunca zaten alıyor lar
Acemi_anne61 H_myra1 muz ceviz kaşar üçlüsü şehir efsanesi gibi herkes biliyor acaba bunu ilk hangi doktor söyledi 😂 tabii bunlar da var bebege protein kilo aldırırmış ıspanak süt ürünleri et gibi. Ama haklısınız sağlıklı olsun yeter ki kiloyu alır cocuk
H_myra1 Acemi_anne61 proteini bana 2.gebeligimde doktorum da söylemişti 38.haftamda bebegim 2.800 40+2 de 3110 olmuştu ama çok fazla tüketememiştim yani 41.haftaya kadar durması gerekiyor o zaman belki 3.300 falan olsun onada ben dayanamam😅
Acemi_anne61 marbling10 ya gerçekten bilmeyen merak eden varsa tamam ama illa ileri kiloda olacak diye tutturmak gereksiz bide kilosu önde olan bir havaya giriyor 😂
Acemi_anne61 Yagmur00 Aynen soru işaretleri kalmıyor gerçekten dinlemeyen varsa bende tavsiye etmek istedim 💓
Yagmur00 Acemi_anne61 aynen burda diyor ya bn hareket duymadım yok o bu haftadayim benim gebelıgım bu doktordan gecti ılk hafta basladım 32 deyim hala dinlerim yeni gebelerde dinlesin