1oguzannesi Kızlar limon yemek zararlı diye duydum az önce ömrü hayatımda ilk kez canım çok istediği için suyu sıkılmış şekilde olan limonu yedim şekere banıp bı zararı oluyomu düşüğe neden oluyomu yani içime korku düştü !
Bebek9 1oguzannesi bu yazından sonra ağzımın istemsizce sulanması peki🤦♀️ 3 ay bende yedim hiçbişey olmadı ama tansiyon düşürürmüş limon
honeysmom 1oguzannesi Ben yedim hiç duymadım da, bi tansiyonu etkiler o kadar. Abartmadığın sürece limon neden zarar versin.
Birmelekbiranne 1oguzannesi Ben nerdeyse her gün limon suyu içiyorum. Suya yada çaya katıp 🤷🏻♀️ Çok şükür bir zararını görmedim.
Ahlahanim 1oguzannesi kaynanan beni görse kalp krizi geçirir heralde 🙈 utanmasam kabuğuyla yiyeceğim. Zaten kışta geldi c vitamini 👌🏻
1oguzannesi Bebek9 Ben nefret ederdim limondan az önce nasıl girisip yedim bende anlamıyorum oturup bir kilo yiyesim geliyor ağzım sulanıyo valla 😁
1oguzannesi Birmelekbiranne Caya katıp bende içiyorum ama ne bileyim kaynanam limon yiyip içmek düşüğe neden oluyo diyince içime kurt düştü akşam akşam 🤦
Maideee1 1oguzannesi ben hep yiyorum son ayimdayim başından beri yerim hiç böyle birşey duymadım hatta bence iyi bile doktorum bana su icemiyosan içine limon sık iç diyordu
Guzucuk25 1oguzannesi günde iki tam limon yiyorum desem çok severim çayda öylesine yemeyi hiiiicccc bisicikte olmaz
yamacinannesii 1oguzannesi ben ilk 4 ay kadar her gün 1 limonu kesip kesip yedim bu zamana kadar da bi zararını görmedim. Tabi siz yine bi araştırın
balbebek412 1oguzannesi benimde ayni sekilde canim hep limon isterdi, doktoruma sordum, mideni rahatsiz etmiyorsa abartmadan yiyebilirsin dedi.
Eminemirza 1oguzannesi sabhtan beri yiyicem bur turlu firsat olmadi agzim sulandi ben hep yiyorum tuza bandirip yiyorum
PrensesFiona 1oguzannesi ilk 3 ay limonu tuzlayıp yedim. Suyunu sıkıp içtim. Şuan çok şükür sağlıklıyız kızımla. Düşük riskin yoksa ya da tansiyon düşüklüğün niye sorun olsun ki. Tam tersi c vitamini mis gibi.
Pnaar34 1oguzannesi bende doktoruma sordum bebek icin tehlikelimi dusuk sebebi mi diye oyle sey olur mu dedi limon c vitamini istedigin kadar ye dedi